Laila Bagges krav på en partner

Laila Bagge har synts i både TV och hörts i radio genom åren.

Foto: TT/TT

Laila Bagge är känd från TV och radio och har synts i rampljuset i många år. Nu berättar hon i RIX FM:s ”Fredagsbubbel” om vad hon har för krav på en framtida partner och människor som hon eventuellt ska dejta.

– Jag kollar inkomst, säger hon i programmet enligt Expressen.

De allra flesta drömmer nog om den där stora kärleken som kommer in i livet och totalt golvar en. Om en person att dela allt det bra, härliga, svåra, vackra och jobbiga med.

Men att hitta kärleken och få alla parametrar att fungera är inte alltid en dans på rosor och det kan ta ett tag innan man verkligen hittar rätt. Det ska inte bara finnas en attraktion, utan också klaffa rent praktiskt om man ska kunna leva ihop med någon.

För de allra flesta som är singlar och söker efter kärleken finns det därför vissa krav som man en eventuell framtida partner måste uppfylla. Vissa vill inte att personen i fråga ska bo för långt bort, andra söker efter någon som vill skaffa barn eller en partner med samma religösa övertygelse.

Laila Bagges krav på en framtida partner

Oavsett vad det är man tycker är viktigt så är det vanligt att ha en del saker som man kollar upp eller säkerställer inför en första dejt. Något Laila Bagge har berättat om i RIX FM:s ”Fredagsbubbel”.

Laila är singel sedan några månader tillbaka och redo att träffa kärleken på nytt efter förhållandet med Korosh Kananian. Men innan hon bestämmer sig för att gå på dejt med någon finns det vissa saker hon kollar upp.

– Jag kollar ju krimregistret!, säger hon enligt Expressen.

– Jag kollar inkomst. Inte för att jag bryr mig men jag vill veta att han inte är arbetslös. Det kan man ju vara ofrivilligt, men man ser ju ganska tydligt om det är nån som har satt det i… Typ att det är en latmask, eller om den bara är arbetslös, fortsätter hon.

Vi önskar dig all lycka, Laila!

LÄS MER

Exit mobile version