Foto: TT

Laila Bagges son Kit ska inte flytta till Spanien med pappa Niclas

Niclas Wahlgren ska snart flytta till Spanien. Nu berättar exfrun Laila Bagge hur de ska dela på föräldraskapet under tiden han inte bor i Sverige.

– Jag är glad, även om jag drar det tyngsta lasset, säger Laila till Hänt.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren har sonen Kit, född 2011, ihop. Idag bor deras son hemma hos Laila i Sverige, medan Niclas har flyttat till Spanien där han driver sin restaurang.

I en intervju med Hänt, berättar nu Laila hur de fördelar föräldraskapet och förklarar att det aldrig fanns en tanke på att Kit skulle flytta utomlands med sin pappa.

– Nej, han bor ju här. Så jag menar, han bor ju här och vill vara här i Sverige, spela fotboll och vara med sina vänner. Han vill inte flytta, absolut inte. Han har ju allting här, säger han till Hänt.

Laila förklarar att även om hon får ta störst ansvar för sonen är hon glad att han bor hemma hos henne.

– Som mamma är man väl alltid glad att ens barn väljer att vilja bo hos en. Alla föräldrar känner väl att man vill vara med sitt barn. Jag är glad, även om jag drar det tyngsta lasset, men för mig är det fortfarande min son så jag kan inte kalla det för ett tungt lass, förklarar Laila för Hänt och fortsätter: 

– Jag har ju hellre honom hos mig än inte. Så han får välja precis som han vill, om han vill flytta till Spanien eller bo kvar i Sverige hos mig. Det är jag tacksam för, att han vill vara hos mig. Det är det man önskar att ens barn skulle vilja.

Jag kan inte vara den enda som uppskattar Laila Bagge!

LÄS MER:
* Laila Bagge ryter ifrån efter kritiken – sätter ner foten efter orden om utseendet: ”Gumman…”
* Laila Bagge slår tillbaka mot vännerna – efter kraven på nya pojkvännen: ”Leva mitt egna liv”