Foto: TV4, Instagram

Laila Bagges stora bakslag med barnen under semestern i Miami

Laila Bagge befinner sig i Miami, i USA, där hon tillbringar sin semester ihop med barnen Liam Pitts och Kit Wahlgren.

Men resan har inte riktigt gått som de hade tänkt sig – nu talar Laila ut om alla motgångar.

”Denna resan har verkligen varit upp och ner”, skriver Laila Bagge på Instagram.

Laila Bagge blev känd hos hela det svenska folket när hon presenterades som en av jurymedlemmarna i Idol 2008.

Det blev hela sju år i programmet och sedan dess har vi hört i radioprogram som ”Rix Morronzoo” och sett henne i egna programmet ”Lailaland”.

Laila Bagges kärlekliv

Laila har haft ett stormigt kärleksliv där hon bland annat har varit gift två gånger. Den första var med Anders Bagge, som hon även fick sitt efternamn från. De skilde sig 2001 som vänner och blev sedan kollegor i Idol.

Makarna fick däremot inga barn ihop. Laila blev mamma för första gången två år efter skilsmässan från Anders när hon träffade amerikanen Mason Pitts och de fick sonen Liam Pitts.

– Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället. Tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste inte ens om vi var ihop ordentligt, sa hon i sitt program ”Lailaland” år 2020, enligt Allas.

Det blev aldrig något äktenskap med amerikanen. Istället var Laila singel när hon medverkade i Let’s Dance 2009. Det var där som hon lärde känna Pernilla Wahlgrens bror Niclas Wahlgren och efter bara ett år var de gifta.

Laila och Niclas fick sonen Kit Wahlgren ihop men bestämde sig för att skiljas 2014.

De senaste nio åren har Laila varit tillsammans med 18 år yngre pojkvännen Korosh Kananian. Men tidigare i år kom Laila med beskedet att de hade brutit upp och att de numera var vänner.

Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner”, skrev hon på Instagram.

Laila Bagges stora bakslag med sönerna

Nu har sönerna blivit äldre och med Korosh ute ur bilden åker familjen som en trio på semester.

Just nu befinner de sig i Miami, men enligt Laila har resan inte fått den starten de önskat.

De har har blivit utelåsta från hyrbilen, fått värdesaker bestulna och yngsta sonen har åkt på feber, det berättar Laila på Instagram.

Miami, och denna resan har verkligen varit upp och ner, först blev jag av med nycklarna till hyrbilen och fick ringa låssmed och byta lås. Inte billigt, sedan blev Liams plånbok stulen så nu kan inte han hyra en hyrbil vilket är ett problem som vi måste lösa då han ska stanna i Miami och träna. Dessutom har Kit fått feber så igår var vi tvungna att åka till doktorn!

Sonen Liam utöver även kampsporten UFC och är beroende av sitt körkort för att kunna ta sig till träningarna. Men i och med stölden måste familjen nu hitta en snabb lösning.

Nu återstår bara att lösa Liams körkortsproblem så han kan ta sig till och från träning här i Miami!”, skriver Laila.

Det låter inte kul! Hoppas resten av eran resa blir bra.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...