Laila Bagges stora familjesorg – efter dödsbeskedet: ”Har aldrig känt…”

På ett ögonblick kan livet förändras helt. Nu berättar tv-profilen Laila Bagge om stora familjesorgen på Instagram.

”Har aldrig känt en kvinna som var så stark som du”‚ skriver hon på Instagram.

Livet kan förändras på ett ögonblick. Från glädje till sorg kan mörkret slå ned likt en blixt.

För Laila Bagge kom det sorgliga beskedet under dagen.

En stor familjesorg för henne och sina nära och kära. Hennes älskade mormor har nu somnat in.

”Fina mormor som nu somnat in! Har aldrig känt en kvinna som var så stark som du. Att åka till sjukhus om man brutit en tumme är bara dumt då det inte är så farligt i din värld, det kan man fixa själv hemma!”, skriver Laila Bagge på Instagram.

View this post on Instagram

Som ni kanske har hört i min och Rogers podcast så berättar jag om ett väldigt destruktivt förhållande som jag hade för över 10 år sedan. Jag förstår fortfarande inte hur jag inte kunde se alla varningssignaler som jag fick! Till en början så kände jag mig otroligt sedd och uppvaktad, han gjorde verkligen allt och var otroligt charmig och kom ofta med överraskningar för att han ville visa hur mycket jag betydde för honom, ställde alltid upp om jag behövde hjälp eller om mina vänner behövde hjälp. Första varningssignalen kom vilket var svartsjuka i sin renaste form. Han förklarade sitt kontrollbehov med att alla hans tidigare flickvänner hade varit otrogna så det var därför han ville kolla igenom min telefon och ha koll på vart jag är och gör! Min första tanke då var inte att det var ett onormalt beteende utan snarare, tyckte jag synd om honom för att hans tidigare flickvänner varit så taskiga!! Det gjorde att jag köpte hans beteende vilket aldrig skulle hända idag! Det andra som hände var att han började prata ner mina vänner och syskon, dom var enligt honom avundsjuka på mig och jag skulle inte lita på dom, enligt honom var det ju bara han som jag kunde lita på fullt ut. Jag vet att min syster påpekade att jag hade förändrats och sa att hon inte hade en bra känsla när det gällde personen jag var tillsammans med, men jag slog bort det och sa att hon hade fel. Allt eskalerade och kommentarerna blev grövre som tex att jag skulle vara tacksam för att jag hade honom då jag började bli gammal, jag hade ju en snygg kropp men mitt ansikte började bli rätt rynkigt och om han var jag så skulle han ha fixat det! Sedan började det med knuffar när han blev frustrerad som tillslut ledde till stryptag. Det var då jag lämnade! Jag var så jävla rädd, han ville inte släppa taget! Han ringde min mamma och sa att om inte jag kan få henne så ska ingen få henne. Han jagade mig med sin bil och prejade mig av vägen. Bläddra bland bilder ovan för att fortsätta läsa…eller fortsätt läs på min blogg på sköna hem där det står mycket mer!

A post shared by Laila Bagge (@lailabagge) on

Laila Bagge om sin mormor: ”Var inte rädd för att säga din åsikt”

Laila skriver vidare hur hennes mormor överlevt både sin man och dotter (Lailas mamma) och hur hennes mormor fortsatte inspirera med hennes enorma styrka, trots den stora familjesorgen.

”Du var inte rädd för att säga din åsikt rakt ut, (jag tror jag fått ärva en del av det av dig❤️) Jag har så många fina minnen med dig, allt ifrån att vi brukade sova middag på golvet i hallen tillsammans till att vi nästan förstörde (syrrans) konfirmation i kyrkan, då du viskar i mitt öra att Prästen har en riktig pussmun och undrade om han var bra på att pussas tack vare det!”, skriver hon.

View this post on Instagram

Fina mormor ❤️ som nu somnat in! Har aldrig känt en kvinna som var så stark som du. Att åka till sjukhus om man brutit en tumme är bara dumt då det inte är så farligt i din värld, det kan man fixa själv hemma! Att du dessutom överlevt både din man och din dotter (min mamma) och fortsatt att vara stark och leva vidare och kunna skratta, trots att jag vet att det gjorde fruktansvärt ont, det berättar bara om hur stark du verkligen var. Du var inte rädd för att säga din åsikt rakt ut, (jag tror jag fått ärva en del av det av dig❤️) Jag har så många fina minnen med dig, allt ifrån att vi brukade sova middag på golvet i hallen tillsammans till att vi nästan förstörde @lindacahling (syrrans) konfirmation i kyrkan, då du viskar i mitt öra att Prästen har en riktig pussmun och undrade om han var bra på att pussas tack vare det! Självklart fick både du och jag en skrattattack i kyrkan och både prästen och syrran blängde på oss. Jag tror nog att det var på håret att vi blev utkastade då vi inte kunde sluta skratta. Men tillslut så skärpte vi oss. Den dagen min mamma/din dotter lämnade oss så tog du henne i handen och sa vi ses snart igen, och nu gör ni det, du morfar och mamma ❤️ och Mormor vi kommer också att ses igen, älskar dig!

A post shared by Laila Bagge (@lailabagge) on

Hjärtskärande orden: ”Ses snart igen”

Hon avslutar inlägget med hjärtskärande ord som är svårt att inte få tårar i ögonen till.

”Den dagen min mamma/din dotter lämnade oss så tog du henne i handen och sa vi ses snart igen, och nu gör ni det, du morfar och mamma ❤️ och Mormor vi kommer också att ses igen, älskar dig!”.

Vi tänker på dig Laila och hela din familj! Gör ett hjärta för att skicka styrkekramar till Laila och hennes familj!