Laila Bagges stora rädsla – efter läkarnas nya besked om skadan: ”Sakta men säkert börjar det sjunka in”

För drygt en vecka hände det otäcka.

Laila Bagge svimmade hemma och slog i huvudet i handfatet. I ilfart till sjukhuset fick hon sedan vårdas efter att ha slagit ut tänder.

Nu ger hon ett nytt besked om hälsan efter allvarliga olyckan.

”Jag är så otroligt tacksam för att det inte blev värre, enligt läkare så hade jag en väldig tur eftersom det kunde gått riktigt illa när jag dundrade huvudet i handfatet”, skriver hon på Instagram.

Laila Bagge kände sig yr och illamående och tänkte att ett glas vatten skulle räcka.

Men när hon minst anade det föll den populära radioprofilen ihop i hemmet. Hennes partner Korosh Kananian hittade henne avsvimmad på golvet.

”Korosh vaknade av den höga smällen och jag kan verkligen förstå hans känsla när han kommer in i badrummet och ser mig liggandes blodig på golvet. Det är inget jag själv skulle vilja vara med om och se”, skriver hon på Instagram.

Men detta var långt ifrån den första gången något liknande skett.

I ett inlägg på Instagram skriver Laila att hon har svimmat tre gånger tidigare.

”Detta är ju inte bara påfrestande för mig utan för hela min familj. Mina barn blir jätte oroliga och Liam har tyvärr också varit med och sett när det hänt vilket jag önskar att han inte hade gjort. Det har gjort att han alltid är orolig och frågar varje dag om jag druckit vatten”, skrivet hon.

Laila Bagge
Laila Bagge. Foto: Viafree

Laila Bagge fick genast hjälp på sjukhuset och lugnande besked, berättar hon i sin blogg.

”Eftersom jag hade svimmat hamnade jag automatiskt på hjärtavdelningen. Men man kunde konstatera att alla mina värden såg bra ut och att det troligen var som jag själv trodde att det var vätskebristen som var orsaken. Fick ligga kvar på observation ett par timmar och under tiden sydde man mig på hakan”, skriver Laila Bagge på sin blogg.

Nu har det gått ett tag sedan den otäcka olyckan och i ett inlägg skriver nu Laila Bagge om läkarnas besked som skakat om henne.

”Jag är så otroligt tacksam för att det inte blev värre, enligt läkare så hade jag en väldig tur eftersom det kunde gått riktigt illa när jag dundrade huvudet i handfatet. Sakta men säkert börjar det sjunka in att det lika gärna kunde ha varit så att jag inte vaknade mer eller att jag vaknade och var förlamad”, skriver hon på Instagram.

Beslutet efter otäcka olyckan

Den otäcka händelsen har nu gjort att Laila Bagge har tagit ett stort livsbeslut.

”Så nu är det verkligen sista gången detta händer. Korosh har installerat en vattenapp som påminner mig varje gång att jag ska dricka vatten och jag känner att jag inte vill utsätta min familj för detta igen och inte mig själv heller för den delen”.

Så otäckt det måste ha varit! Vi är glada att du mår bättre nu Laila, och var rädd om dig nu! Styrkekramar till dig!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.