Laila Bagges tunga sorg med kärleken – gripande orden om tragedin: ”Vi är rent ut sagt förkrossade”

Att förlora en närstående är förkrossande.

Folkkära tv-profilen Laila Bagge ger nu förkrossande besked om den stora förlusten och familjesorgen.

”Att gå till jobbet och sända radio har minst sagt varit en utmaning”, skriver hon på Instagram.

Det spelar ingen roll hur lång tid som går.

Det går dagar, månader och slutligen år, men sorgen och saknaden efter den man har förlorat kommer alltid kvarstå.

Till vardags är vi vana vid att höra Laila Bagges röst i Rix MorronZoo och i tv-programmet ”Svenska powerkvinnor”.

Men under den senaste tiden det varit tufft för folkkära tv-profilen.

Laila Bagge
Laila Bagge. Foto: Viafree

Laila Bagge om tunga sorgen

I ett långt inlägg på sin Instagram berättar hon om att familjen drabbats av en enorm sorg.

Det är med tungt hjärta som hon öppnar upp om den enorma förlusten.

En nära vän till familjen har gått bort.

”Vart ska jag börja, det finns inga ord som är tillräckliga för att kunna beskriva den oerhörda sorg som jag och min familj känt den senaste månaden. Du var en familjemedlem, vårat adoptivbarn som jag kallade dig , barnens egen farbroroch min mans bästa vän ända sedan ni var små. Du var alltid med, det var alltid Korosh + 1 på familjehögtider,semestrar och i vardagen, det har alltid varit en självklarhet, där Korosh fanns, fanns även du. Att du nu lämnat oss så plötsligt känns för jävligt, det är alldeles för tidigt och svårt att både förstå och ta in. Vi är rent ut sagt förkrossade”, skriver hon och fortsätter:

Laila Bagge
Foto: TV3

”Du spred sådan glädje och du hade verkligen ett skratt som smittade av sig, man kunde inte bli annat än glad och lycklig av ditt härliga speciella skratt. Vilken dålig dag som helst blev en bra dag. Du var verkligen mån om alla i din omgivning och brydde dig genuint. Du var och är så älskad av alla och du lämnar ett enormt tomrum hos många”.

”Klara av att sända radio har varit otroligt påfrestande”

Laila skriver vidare att det var oerhört tungt när nära och kära samlades i kyrkan för att ta del av deras älskade vän och familjemedlem.

”Jag ska erkänna att det har varit en oerhört tung månad, helt ärligt har jag mått skit. Att gå till jobbet och sända radio har minst sagt varit en utmaning. Att upprätthålla en glad fasad utåt som om allt är som vanligt för att klara av att sända radio har varit otroligt påfrestande”, skriver Laila vidare och avslutar:

”Fabian du kommer att vara så saknad, men du kommer att vara med oss varje dag i våra minnen där lever du och ditt skratt ekar högt! Vill avsluta med att säga att mina tankar går till dig Fabian och din familj i denna svåra stund”.

I kommentarsfältet är det många som passar på att skicka ett par stöttande ord till Laila och hennes familj i denna svåra stund.

Bland annat skickar radiokollegan Roger Nordin och folkkära artisten Pernilla Wahlgren ett par hjärtan, för att visa sitt stöd.

Vi beklagar så sorgen Laila. Vi kan bara tänka oss hur jobbigt det måste vara för dig och din familj. Vår kärlek till er!