Läkarens ilska mot Magnus Uggla: ”Fick en jävla reprimand”

Foto: Lars Pehrson, SvD, SCANPIX/Skärmdump Instagram

Magnus Ugglas sjukdomsbesvär tvingade honom i januari att ställa in sin medverkan i Kulturhuset Stadsteatern uppsättning av ”My fair lady”. Men den tvingade honom också att bryta en kär tradition: ”fredagsdrinken”.

Det var inte Uggla så värst pigg på. I ett klipp på Instagram berättade artisten häromveckan om hur han ”kom runt” sitt alkoholförbud.

– Jag får absolut inte dricka alkohol enligt doktorn, men hur fan gör jag då med fredagsdrinken tänkte jag? Då började jag googla på det där och hittade den här: ”Doctors special”, doktorns specialwhiskey. Men vad fan, det måste ju vara undantaget som bekräftar regeln, sa Uggla och fortsatte:

– Men så fanns inte det på Systemet, så då var jag tvungen att printa ut en etikett och sätta på en annan flaska. Så det är egentligen Pernot som är där under, men det har väl inte doktorn någon koll på.

Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

Läkaren röt till

Det draget uppskattades inte av läkaren.

I ett nytt klipp på Instagram berättar 63-åringen att han fått en utskällning efter att ha druckit trots alkoholförbudet.

– Ni kanske undrar var fredagsdrinken är. Ja, det kan ni fortsätta fundera på. Jag fick nämligen en jävla reprimand av doktorn här i veckan. Vad mig anbelangar så blir det blir nog inga drinkar den här helgen, säger Uggla besviket i klippet på Instagram.

Se klippet här:

Exit mobile version