Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson akut till sjukhus: ”En chock”

När Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson hade slagit sig illa efter en fallolycka i hemmet, ringde han ambulans.

På väg till sjukhuset fick stjärnan veta att han testats positivt för covid-19 trots att han är dubbelvaccinerad.

”Svimmade nästan av då värken var obeskrivligt”, skriver han på Instagram.

För ett par dagar sedan delade Lars-Åke ”Babsan” Willhelmsson med sig av glädjebeskedet.

Han hade då gjort sin sista föreställning av ”Glada Änkan” på Nöjesteatern i Malmö.

På sin Instagram skrev han då om de blandade känslorna över att ha gått upp på scenen för sista gången just i denna föreställning.

”Idag… blandade känslor. Sista föreställningen av Glada Änkan på Nöjesteatern i Malmö.. nu har vi jobbat, skrattat, gråtit och haft fantastiska stunder tillsammans med både alla i ensambel och den fantastiska publik som kommit och sett våran underbara uppsättning av den klassiska operetten. Vilka fina nya vänner jag har fått här nere i Skåne”, skrev han då i ett inlägg.

Föll illa på badrumsgolvet

Men bara en kort tid efter att sista föreställningen hade gjorts gjorde stjärnan illa sig rejält.

På sin Instagram skriver stjärnan hur han under onsdagsmorgonen plötsligt föll ihop på badrumsgolvet hemma.

Fallet tog hårt och stjärnan landade riktigt illa.

”I morse ramlade jag ihop på badrums golvet efter det hade huggit till i disk bråcket och ner i benet. Svimmade nästan av då värken var obeskrivlig. Ringde ambulans och innan dom kom svimmade jag till en gång”, skriver han.

Hårda beskedet i ambulansen

På vägen in till ambulansen topsades dessutom Lars-Åke för covid-19 och när resultatet kom kunde han inte tro sina öron.

Han hade testats positivt för covid-19 trots att han är dubbelvaccinerad.

”Och på vägen in i Ambulansen tid dom covid test. Och så säger kille . ’ du är positiv”! Du har covid,!Så måste tyvärr meddela , jag ringde ambulans för mitt diskbrock och mitt höger ben som domnade av och så högg det till i ryggen, så jag föll ihop i badrummet. Men på vägen in så covid test, positiv!!”, skriver han och avslutar:

”Så nu ligger jag i Gävle akut mottagning och fått smärtlindrande för värken ner i benet… men på covid avdelningen. Detta är en chock!! Covid och jag som träffade hela ensambel i helgen, Nea och Hasse , Ulla och Ando, Anton ( han har haft) och varit lite hes bara och haft lite host attacker. Skäms att jag inte anade det”, skriver han.

I kommentarsfältet är det många som skickar krya på hälsningar, och önskar att stjärnan snart kommer må mycket bättre.

”Åh skickar massor av kryakramar!”, skriver artisten Nanne Grönvall.

”Men finaste människan krya på dig! Och känn inte skuld i efterhand. Det blir man inte friskare av bara sämre. Tacka för ” turen” att diskbråcket stökade så du fick koll på covid. Och tänk vad alla vi andra lärt oss genom dig. Att vi kanske inte vet att vi har det och därför så viktigt att följa who:s rekommendationer med mask på, avstånd osv oavsett vaccin eller inte. Tack för den påminnelsen även om du fick lida oerhört för att vi ska ”vakna”. Nu är du under koll på sjukhuset och får läka på alla tänkbara sett och det är toppen! Bli nu frisk och stark igen. Stor kram”, skriver Malin Berghagen.

”Men du! Krya på dig!!!”, skriver Martin Melin.

Krya på dig Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson. Hoppas att du snart mår mycket bättre! Alla våra styrkekramar till dig!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.