Lars Lerin bryter tystnaden om skilsmässo-besluten – därför ångrade han sig

Lars Lerin ansökte om skilsmässa men ångrade sig.
Nu väljer han själv att öppna upp om besluten.
– Vi har lappat ihop det och nu är allt som det ska igen, säger han till NWT, uppger Aftonbladet.

Det var på måndagseftermiddagen som uppgifterna om Lars Lerins skilsmässoansökan först publicerades av Expressen.

Lite senare skrev Aftonbladet att Lerin dragit tillbaka sin ansökan – och förklarat att det var ”ett misstag” i ett mejl till tingsrätten.

Foto: SVT/Fredrik Sandberg, TT

Nu lägger Lars Lerin, 66, korten på bordet och berättar hur det ligger till. I en intervju med lokaltidningen NWT, som återges i Aftonbladet, berättar Lerin att han hoppades att ingen skulle ha hunnit se ansökan.

– Jag hade hoppats att ingen skulle ha hunnit se ansökan. Jag tänkte att jag hunnit ångra mig innan det kom ut, säger han till NWT enligt Aftonbladet.

– Vi har lappat ihop det och nu är allt som det ska igen.

Han förklarar att det är lite pinsamt att det skrivits om skilsmässoansökan i de flesta av landets stora medier.

Junior: ”Vi ska inte skiljas”

För maken Manoel ”Junior” Marques Lerin, 43, kom nyheten om skilsmässoansökan som en chock.

– Vi bråkar ibland som alla andra par gör, speciellt nu under corona tror jag. Och det är mörkt och lite kallt. Men jag mår bra, jag älskar honom och vi skojar med varandra. Vi ska inte skiljas, säger Junior till Aftonbladet.

Paret som varit gifta sedan 2009 har två barn tillsammans.

LÄS MER: SVT:s nya besked om framtiden för Lars Lerin

Konstnären Lars Lerin har på senare år blivit en av tv-Sveriges mest folkkära personligheter. Med egna program som ”Vänligen Lars Lerin” och ”Lerins lärlingar” har värmlänningen med den lugna stämman fått en särskild plats i många tv-tittares hjärtan. Dessutom har det också blivit tv-priser.

Genom tv-programmen har svenska folket också fått lära känna Lerins äkta man, Manoel Marques Lerin även känd som ”Junior”. Senast ledde de programserien ”Lerins sommarö” tillsammans – vilket mottogs med stor glädje från tittarna.

Foto: SVT

Fler tv-program med Lerin i SVT

Dessutom fanns ”Junior” med vid Lars Lerins sida då han var årets julvärd i SVT. Ingen har väl glömt Juniors underbara samba i direktsändning på julaftonen. Samtidigt som Lars Lerin bjöd tittarna på såväl lättsamma som mer allvarsamma ämnen i julaftonssändningen.

I en intervju med Nöjeslivet i vintras berättade dessutom SVT om planerna på att göra mer tv-program tillsammans med Lerin.

– Vad jag kan säga i dagsläget är att vi planerar för fler serier med Lars Lerin framöver, säger Emelie Persson, biträdande programchef kultur och samhälle på SVT, till Nöjeslivet.

STOCKHOLM 20190319 Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel ”Junior” Marques anordnar en konstskola för en grupp personer med funktionsnedsättningar i Karlstad i andra säsongen av ”Lerins lärlingar” i SVT. Foto Fredrik Sandberg / TT
Exit mobile version