Lars Lerin och Junior har blivit föräldrar igen – berättar om stora familjelyckan

Lars Lerin och Junior har blivit föräldrar igen – berättar om stora familjelyckan

Lars Lerin och Junior Marques Lerin har blivit föräldrar igen!
Efter årsskiftet väntas paret välkomna två tvillingflickor till Sverige.
– Det blir mycket liv hemma, säger Junior till NWT.

Vilken underbar familjelycka!

Sönerna Rafael och Gabriel blir storebröder till två flickor.

Nu berättar konstnären Lars Lerin och hans make, tv-profilen Junior Marques Lerin nämligen att familjen har utökats! Döttrarna, som är tvillingar, är två och ett halvt år, och kommer från Brasilien.

Det avslöjar Lars Lerin och Junior nu i en intervju med lokaltidningen NWT. De har varit på en lång resa till Juniors hemland under hösten, och där träffat döttrarna. Samtidigt hade tvillingarna redan innan det första mötet fått se sina föräldrar på fotografier.

– De har haft bilder på mig och Lars på väggen, så de var vana vid våra ansikten. De pekar och säger Pappa-iiii, som Pappa Lerin! säger Junior till NWT.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Juniors glädje: ”Det blir mycket liv hemma”

När familjen nu utökas med ytterligare två medlemmar räknar Lars och Junior med att livet som småbarnsföräldrar kommer att bli mer intensivt. De är förstås lyckliga när de berättar om den fantastiska nyheten.

– Det blir mycket liv hemma. När de kommer in blir det så mycket glädje och liv. När jag är hemma vill jag se och höra mina barn och höra hur det skakar om när de kommer, inte som med bara mig, katterna och Lars. Jag vill ha mycket liv hemma, säger Junior till NWT.

Egentligen skulle tvillingarna ha varit i Sverige nu, men de är kvar i Brasilien med Juniors syster. Detta till följd av coronapandemin, och nu planerar de för att åka och hämta tvillingarna efter årsskiftet.

Stort grattis säger vi till hela familjen Lerin!