Lars Lerin avslöjar familjebeslutet: Därför nämner vi inte hennes namn

Lars Lerin och maken Junior väljer att hålla mamman till sina barn hemlig.

Nu avslöjar de varför.

– Vi har bestämt oss för att inte prata om vem som är mamman, det är något barnen får ta ställning till när de blir större, så med all respekt, det vill vi inte säga, säger Lars Lerin till Hänt.

Samtidigt avslöjar paret att de vill ha fler barn.

Det populära tv-paret Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques lever livet som småbarnsföräldrar.

– Det är så stort så det finns inte ord för det. Det vet väl alla som blir föräldrar, att man fattar det liksom inte vilken gåva och vilket ansvar sen också, sa Lars Lerin i TV4:s ”Efter fem med Malou”, efter att de fått sitt första barn, sonen Rafel.

I dag har de sönerna Gabriel, 2, och Rafael, 3. Junior är den biologiska pappan, men vem mamman är har de inte velat berätta.

Lars Lerin: Därför håller vi barnens mamma hemlig

För Hänt avslöjar de anledningen till beslutet.

– Vi har bestämt oss för att inte prata om vem som är mamman, det är något barnen får ta ställning till när de blir större, så med all respekt, det vill vi inte säga, säger Lars Lerin till sajten.

Junior förklarar att han aldrig trodde han skulle bli pappa innan han träffade Lars. Men pappalivet har gett mersmak, och han kan tänka sig en stor familj med fem barn.

– Det vill jag gärna om det går. Nu går båda på dagis och vi hjälps åt, jag lämnar och Lars hämtar. Sedan kommer min syster från Brasilien hit i ett par månader och hjälper oss, säger han till Hänt.

Lars Lerin prisad för ”Vänligen Lars

Lars Lerin är hyllad akvarellkonstnär. Med SVT-serien ”Vänligen Lars” blev han ett namn även utanför konstnärsvärlden. Programmet tokhyllades och vann Kristallen för Årets livsstilsprogram 2016, samtidigt som Lerin utsågs till Årets tv-personlighet.

Den stora höjdpunkten 2016 var annars när de fick hämta hem sonen Rafael från Brasilien. I en intervju med Sveriges Radio förra året berättade Lars Lerin om livet som pappa.

– Just nu är han så fokuserad på Junior så jag är liksom väldigt onödig. Han tycker väl att jag antagligen är väldigt löjlig kanske. Det är bara Junior som duger nu. Jag får hoppas att det svänger när han blir lite äldre, att jag får ta igen det senare, sa Lars Lerin till Sveriges Radio.

Vad tycker du om Lars och Juniors beslut? Lämna gärna en kommentar på Facebook!