Lars Lerin ställer in på grund av sjukdom

Lars Lerin i stjärnorna på slottet.

Foto: SVT

Lars Lerin har dessvärre blivit sjuk och ställer nu in sina uppdrag, bekräftar han för Nya Wermlands-Tidningen.

Konstnären Lars Lerin, 70, har haft en fullspäckad sommar fylld med diverse olika uppdrag och spännande händelser. Inte minst utställningen ”Så långt ljuset räcker” på konstmuseet Ravinen i Båstad.

Han har också varit mitt uppe i inspelningarna till ett nytt TV-program och självklart även sett till att spendera tid med maken Junior och parets gemensamma barn.

Men nu kommer han med dystra besked till NWT.

Tvingas ställa in

Lars, som för tillfället är aktuell med barnboken Trollet, ställde nämligen in sin medverkan vid Bokmässan. Där skulle han och Kattis Ahlström medverkat vid ett seminarium, men detta blev inte av.

När NWT kontaktar honom bekräftar Lars att han dessvärre blivit sjuk.

– Jag har varit sjuk och hoppar av höstens uppdrag. Stannar hemma och tar det lugnt istället, skriver Lars Lerin i ett sms till tidningen.

Även i somras fick sig hälsan en smäll vad gäller Lars- då i form av att han skadade sig rejält när han var ute och lekte med barnen. Han föll baklänges från familjens veranda och gjorde illa sig i i nacken, svanskotan och armen.

I samband med den otäcka olyckan tvingades Lars Lerin i efterhand genomgå en operation och fick gipsa sin hand och handled.

Krya på dig, Lars! Alla styrkekramar till dig!

Läs mer: Lars Lerins generösa gåva till barnen – tavlorna såldes till förmån för idrottsklubbarna

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version