Lars Lerins nya glädjebesked – med kärleken Junior: ”Så fantastiskt”

.

Här är Lars Lerins nya glädjebesked – tillsammans med kärleken Junior. 

Nu kommer deras populära program tillbaka. 

Det populära tv-paret Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques lever livet som småbarnsföräldrar.

– Det är så stort så det finns inte ord för det. Det vet väl alla som blir föräldrar, att man fattar det liksom inte vilken gåva och vilket ansvar sen också, sa Lars Lerin i TV4:s ”Efter fem med Malou”, efter att de fått sitt första barn, sonen Rafael.

Nu står det klart att Lars Lerin och Junior kommer tillbaka till tv. Tv-serien ”Lerins lärlingar” hade premiär redan förra året, och onsdag 27 mars är det premiär för den nya säsongen som fått titeln ”Lerins lärlingar i Brasilien”.

Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Serien är nämligen delvis inspelad i Brasilien.

”Stor glädje uppstår, men frågan är om alla vågar åka?” skriver SVT i ett pressmeddelande om serien.

Lerins lärlingar i Brasilien premiär 27 mars i SVT

– Serien har betytt så mycket både för mig och för lärlingarna! Det växte fram en sådan fin vänskap och det var så fantastiskt med all kärlek från tittarna. Vår gemenskap försvann inte när tv-kamerorna slocknade, vi har fortsatt att ses en gång i veckan sedan dess. Den här gången blir det ett konstäventyr i sambatakt, säger Lars Lerin.

Lars Lerin är en hyllad akvarellkonstnär. Med SVT-serien ”Vänligen Lars Lerin” blev han ett namn även utanför konstnärsvärlden. Programmet hyllades stort och vann Kristallen för Årets livsstilsprogram 2016, samtidigt som Lerin utsågs till Årets tv-personlighet.

Lerins lärlingar i Brasilien har premiär onsdag 27 mars 21.00 i SVT1.

Foto: Stina Stjernkvist/SVT

DELA gärna vidare om du ser fram emot detta!