Lasse Berghagens knep med hustrun Eva – efter 40 år tillsammans: ”Det enda vi bråkar är om…”

Att ha varit tillsammans med samma person i över 40 år, är en minst sagt lång tid.

Lasse Berghagen har gjort det och är lyckligt gift med frun Eva, sedan just 40 år tillbaka.

Nu berättar han om vad som gjort att de varit tillsammans så länge.

Vi alla drömmer om att hitta kärleken som håller livet ut. Den kan komma i tidig ålder eller sent i livet, men hursomhelst kommer det att ske.

För Lasse Berghagen har han haft sin stora kärlek Eva vid sin sida i mer än 40 år.

Lasse Berghagen berättar att osäkerheten är fortfarande något han arbetar på. Foto: Youtube/TV4

När han gästade ”Renées brygga”, berättade han varmt om sin stora kärlek och hur de tillsammans ibland kan fascineras över att de varit ihop så länge.

– Nej men att hålla ihop kärleken efter så många år, det kommer fram ett vänskapsförhållande. Lite fascination från både Eva och mig att vi har hållit ihop så länge. Jag älskar henne fortfarande mer än allt – verkligen alltså, sa han då i programmet.

Och att Eva har betytt mycket för Lasse står helt klart, då han erkänner att han i början av deras förhållande inte hade så mycket självförtroende.

– Nej men jag var nog inte värd henne från början. Hon visade sin kärlek och det har fungerat i över fyrtio så jag är jättelycklig, säger han. 

Lasse Berghagen om bråken med frun

Men vad det är som har fungerat under alla dessa år, finns flera anledningar till menar Lasse.

– Det går inte att säga vad man ska göra. Det där är någonting som vi har tillsammans, en ömhet en kärleksfull känsla för varandra. Vi bråkar väl också, vi går ju inte omkring på något moln hela tiden, men vi har varit förskonade från större problem, säger Lasse Berghagen. 

Lasse Berghagen
Eva och Lasse Berghagen anländer till Storkyrkans minnesgudstjänst för Barbro Svensson, Lill-Babs, på söndagseftermiddagen. Foto: Fredrik Sandberg

 – Det enda vi bråkar är om kvällstidningar, jag köper Aftonbladet och hon Expressen, skojar Lasse Berghagen och skrattar.

Han tillägger att de tillsammans har mycket roligt ihop och att de har låtit varandra växa, något som han tycker har varit det allra viktigaste.

Så fint par ni är! 40 år verkligen inte dåligt, och många år till förstås! Grattis till kärlekslyckan Lasse och Eva!