Lasse Holms nya kärlekslycka med frun Kerstin efter 50 år som gifta – nu kommer allt fram

Lasse Holm firar guldbröllop med hustrun Kerstin. Foto: TV4/TT

Lasse Holm firar guldbröllop med hustrun Kerstin. Foto: TV4/TT

50 år som gifta!
Lasse Holm har verkligen anledning att fira tillsammans med hustrun Kerstin.
Tillsammans kan de se fram emot guldbröllop i år.
– Hon är min klippa och livskamrat, säger Holm till Efter fem.

Lasse Holm, 79, har för länge sedan passerat pensionsåldern – men han vägrar att trappa ner.

I år 2023 firar han 60 år som artist, och dessutom fyller han själv 80 i vinter.

Det har blivit mängder av hits på Svensktoppen för Holm som framför allt är starkt förknippad med Melodifestivalen. Han har varit med och skrivit 18 bidrag till Mellon, varav hela fem har vunnit den svenska uttagningen till Eurovision Song Contest.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Bengt Alm/Wikkicommons

Lasse Holms jubileumsår fortsätter i höst med den nya musikalen ”De’ e’ det här vi kallar kärlek!” som har premiär på Nöjesteatern i Malmö i september, med låtar från Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg (1944-2022).

Innan dess blir det också jubileum med familjeturnén ”Diggiloo”, som firar 20-årsjubileum, över hela landet i sommar.

Men för Lasse Holm väntar det kanske största jubileet av alla senare i år, då han och hustrun Kerstin firar guldbröllop!

Lasse Holms ord om kärleken till hustrun Kerstin

Det har nu gått över fem decennier sedan de sågs för allra första gången, på en utekväll i Stockholm när Holm var ute med kompisen och kollegan Lasse Berghagen.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20180124 Lasse Holm och frun Kerstin anländer till premiären av Bo Kaspers Orkester Allt ljus på oss på Cirkus i Stockholm. Foto: Pontus Lundahl / TT

– Där ser jag världens wow-tjej. Precis som alla musikanter hatar jag att dansa, men jag gick ändå fram och frågade: ”Får jag lov?” Då sa hon: ”Bandet slutade för en timme sedan. Bara så du vet”. Jag frågade fånigt om hon vill följa med hem och titta på Berghagens etsningar. ”Nej tack” sa Kerstin som skulle upp och stryka sin rock. Hon var sjuksköterska, sade Lasse Holm i en tidigare intervju med Hemmets journal.

I år firar han guldbröllop – 50 år som gifta! – med sin älskade Kerstin. I TV4:s ”Efter fem” berättar Holm om den stora lyckan, och avslöjar samtidigt hur de har det tillsammans.

– Min fantastiska fru! Hon är min klippa och livskamrat. Hon är en halv del av mig, faktiskt. Vi har vuxit ihop. Vi tänker likadant och delar alla intressen tillsammans. Och fortfarande är vi väldigt förälskade i varandra vilket är underbart, säger Lasse Holm i ”Efter fem”.

I en tidigare intervju med Nöjeslivet har Lasse Holm berättat vad som gjort att de hållit ihop så länge.

LÄS MER: Efter över 50 år tillsammans – Lasse Holms besked med hustrun Kerstin: ”Hon skäller ofta på mig för…”

– Vi passar perfekt för varandra. Hon är vacker, klok, rolig med mycket humor, säger Holm.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

Lasse Holms avslöjande om ”Så mycket bättre”

Snart kommer tv-tittarna att få se ännu mer av ”Diggiloo”-pappan. Lasse Holm är nämligen högaktuell som en av deltagarna i nya säsongen av ”Så mycket bättre”, som spelas in på Gotland i sommar.

– Jag har ju varit väldigt betänksam. Och sen, när jag äntligen sa ja, började det med ett jättedebacle genom att avslöja de övriga… säger Holm och skrattar.

Det var i Nyhetsmorgons direktsändning som Holm tidigare i våras, då han själv presenterades som en av deltagarna i TV4:s musikunderhållning, råkade avslöja flera namn i uppställningen. Något som fram tills då varit okänt.

I höst kommer tittarna att få se och höra Lasse Holm framföra två stycken tolkningar, bekräftar han nu.

– Nu när jag landat i vad jag ska göra så är jag lustfylld och känner en otrolig feeling att komma till Gotland, nästa lördag åker jag. Vi har repat, filat och skruvat på de här två låtarna som jag ska göra på mitt sätt. Jag är så förväntansfull att se vilka av mina låtar de kommer att göra.

Vi ser så mycket fram emot att få höra dig i ”Så mycket bättre”, Lasse!

Stort grattis till ert guldbröllop 2023!

Exit mobile version