Lasse Kronérs kärleksbesked – efter stora livsbeslutet: ”Jag gillar två…”

Under fyra års tid hade folkkära programledaren Lasse Kronér, en fin kärlek i sitt liv.

Men kärleken tog slut och han fick därmed leva singelliv.

Nu berättar Lasse Kronér om sitt nya kärleksbesked.

Det har hänt mycket i Lasse Kronérs liv under senaste åren.

Efter anklagelser om sexuellt ofredande 2017 försvann han från jobbet på SVT och tog en längre paus från kanalen.

Anklagelserna lades ner, men allting hade förändrats.

Hela kvällen kan du julstöka in morgondagen ihop med Lasse Kronér! <3

Gepostet von SVT am Mittwoch, 23. Dezember 2015

Lasse Kronér om tuffa tiden: ”Var inte riktigt klok”

För Nöjeslivet berättar Lasse Kronér hur han tvingades ta till en drastisk livsförändring för att klara sig igenom den tuffa tiden.

– Det var en tid som inte var riktigt klok. Jag visste att anklagelserna var tagna från luften. Det var som att bli anklagad för att ha en falukorv i fickan på Ica men att jag inte hade det, oavsett hur mycket jag visade upp att det inte stämde, säger Lasse Kronér till Nöjeslivet.

Lasse berättar vidare att han gärna använde sig av sociala medier innan anklagelserna, men att han numera bojkottat dem helt.

– Jag tyckte det var kul och bra men jag orkar inte med det. Det blev ett sånt drev och det tog alldeles för mycket tid och energi, säger han.

Funderade på att dränka sorgerna i alkohol

Förfrågningar om olika jobb har också minskat drastiskt, berättar Lasse som menar att hans namn har svartmålats för alltid och att han funderade på att dränka sina sorger i alkohol.

– Det ligger något mörkt över mitt namn, som jag har vårdat över 40 år. Den dagen jag hängdes ut i media funderade jag på om jag skulle ta en whiskey. Jag skulle kunna ha suttit med en bag in box och tycka synd om mig själv men jag bestämde mig för att inte göra det, säger han till Nöjeslivet.

Idag mår han bättre och tar bättre hand om sig själv berättar Lasse, som numera också tränar varje dag.

– Nu kan jag för en gångs skull vara lite mer egoistisk och tänka på mig själv. Jag är på en bra plats i livet och tog alla dåliga saker och omformade dem till någonting positivt.

Efter tuffa tiden – Lasse Kronér om förändrade kärlekslivet

Efter stora livsomställningen har också kärlekslivet förändrats.

I december förra året berättade han att han numera var singel efter ett fyra långt förhållande, och singellivet lever han än idag.

– Jag gillar tvåsamheten. Jag har alltid varit i förhållande och gillar den typen av förhållande. Men jag går inte runt med desperation i ansiktet – händer det så händer det, säger Lasse Kronér till Nöjeslivet.

Och en klar bild av sin drömtjej, har verkligen Lasse klar för sig.

– Jag gillar ju tjejer som älskar att skratta och ha roligt, som är positiv av sig, men framförallt personer som är ointresserade av mitt jobb, säger han.

Vi önskar dig stort lycka till Lasse i sökandet efter den stora kärleken! Den kommer alltid när man minst anar det!