Foto: Instagram

Lassemans privata bilder inifrån firandet – ärliga orden efter Casper Janebrinks giftermål: ”Vilken…”

I lördags så slog Casper Janebrink och Therese Andersson sina påsar ihop på allvar och gifte sig, under lite hemliga omständigheter.

Efter bröllopet har Lasseman riktat en känslosam hälsning till brudparet.

Casper Janebrink och Therese Andersson har varit ett par sedan snart tre år tillbaka. 2022 meddelade Casper och exfrun Helena att de separerade, efter 23 år ihop. I september samma år föddes sonen Hugo, som är Therese och Caspers gemensamma barn.

Det var nu på lördagen den 31 augusti som Casper Janebrink gifte sig med sin Therese. Bröllopet höll de hemligt så långt de kunde förutom för de drygt 65 bröllopsgästerna naturligtvis.

Bröllopet hölls i Nääs fabriker, som ligger en bit utanför Alingsås. Medlemmar från Caspers band ”Arvingarna” med sina respektive var några av de som stod på gästlistan. Kollegor så som Agneta Sjödin och Lotta Engberg var dock inte bjudna.

Av bilderna från bröllopet att döma så tycks det ha blivit en mycket fin dag och kväll. De hade verkligen tur med vädret.

Lassemans ord till Casper

Lars ”Lasseman” Larsson, som ju är en av medlemmarna i Arvingarna, var på plats för att fira sin bandkollega och hans kärlek. Efter bröllopet har Lasseman och hans hustru Therese Larsson tagit till orda med några fina ord på deras gemensamma Instagramprofil.

Vilken fin lördag vi fick med @casperjanebrink när han gifte sig med sin fina Therese. Underbar dag. Tacksamma och med lyckönskningar om ett fint liv ihop”, skriver han på Instagram.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev