Lee Christiernssons kärleksbesked efter hemliga dejten – nya förälskelsen: ”Fjärilar i magen”

Foto: Instagram

För drygt en månad sedan bestämde sig Lee Christiernsson för att börja dejta igen.

Tv-profilen delade en kontaktannons på sina sociala medier i hopp om att få ihop en dejt via Instagram.

Och planen fungerade. Nu har Lee haft sin dejt och berättar för sina följare om fjärilarna i magen.

Förra året delade Lee Christernsson sin livshistoria och hur det var att komma ut som trans inför familjen och det svenska folket i dokumentären ”Att bli Lee”.

Dokumentären blev en succé och den tidigare ”Äntligen Hemma”-profilen hyllades senare under QX-galan 2022.

Men hur går egentligen kärlekslivet för Lee?

Lee Christiernsson lade ut en kontaktannons – sökte en ciskvinna på Instagram.

I början på sommaren bestämde sig Lee för att det var dags att ge sig ut i dejtingvärlden igen och ville testa lyckan via sociala medier.

DETTA ÄR MIN KONTAKTANNONS. Ni ska inte tro att detta är ett skämt, även om det faktiskt är lite knasigt. Men nu ska jag börja dejta för första gången på 18 år. Jag gillar idén att våga gräva där man står. Vad är då inte mer självklart än att söka min första dejt här”, skrev Lee på Instagram.

På sin Instagram lade Lee ut ett inlägg och berättade att hon sökte en ciskvinna som skulle kunna tänka sig att gå på en dejt med henne.

Du ciskvinna som känner att du är rätt person för mig, skicka ett DM. LÄNGE LEVE KÄRLEKEN”, skrev Lee.

Och Lees plan lyckades då en hemlig dejt bokades in. Hon tog med sig en husvagn och sin kompis Mattias till det efterlängtade mötet, som visade sig bli en succé.

Helgen blev fantastiskt rolig, galen och mycket lyckad. Dejten blev dessutom över all förväntan vilket gör att jag nu kommer ge detta tid, så spännande!” skrev Lee på sin Instagram.

Lee Christiernssons nya kärleksbesked efter hemliga dejten

Nyligen kunde Lee tillbringa kvalitetstid med sina två döttrar och deras kompisar. Men det verkar som att lyckan över att ha träffat någon ny har lämnat henne med fjärilar i magen.

På Instagram delar Lee bilder från utflykten med döttrarna och avslöjar samtidigt sin förälskelse efter att ha varit på den lyckosamma hemliga dejten.

Och hur går det då för mig och min exklusiva dejting? Jo, jag har fjärilar i magen och pratar timtal över FaceTime. Skulle jag få frågan om dejtingen har övergått till förälskelse, så är nog svaret ja”, skriver Lee och fortsätter:

Älskar mitt liv just nu

Så roligt att du verkar ha hittat rätt, Lee.

Hoppas ni får många fler spännande dejter ihop!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version