Leif GW:s besked om stora livsförändringen – ärliga orden om intresset från kvinnorna: ”Då kunde det…”

Leif GW Persson är en av landets populäraste personer.

Nu ger han sin förklaring till hur det kunde bli så och berättar om märkliga situationer som uppstått längs vägen.

– Jag var väldigt glad i att berätta för andra vad jag tyckte om dem, ofta på temat deras bristande förstånd, berättar Leif GW Persson för Aftonbladet.

Leif GW Persson, 76, är en av landets mest populära människor. Med otroliga meriter inom flera branscher är han fömodligen landets folkäraste polisprofessor. Hans medverkan i tv-sammanhang för både SVT och TV4 har förvandlat hans namn till ett slagkraftigt varumärke som även konkurrerar sig in i vinbranschen likväl som i bokindustrin. 

Tidigare har vi berättat om hans lycka över att åter vara ute i det fria efter en lång tid i karantän och polisprofessorns stora kärlek till hustrun Kim Olsson – som i vissa fall räddat hans liv.

Idag har paret varit tillsammans i 26 år och ingen har följt Leif GW:s resa på lika nära håll som Kim.

För en resa är verkligen det rätta ordet. Det är ibland lätt att glömma av att Leif GW inte alltid varit känd och folkkär. Så, hur kunde det bli så? Varför verkar 76-åringen vara så lätt att tycka om? 

Leif GW Persson
Foto: Discovery

”Åldersbonus”

För Aftonbladet ger Leif GW Persson sin syn på saken och hävdar att det har med åldern att göra. Han menar att man får en så kallad ”åldersbonus” när man blir äldre och säger att läget såg annorlunda ut för 30-40 år sedan.

– Jag var väldigt glad i att berätta för andra vad jag tyckte om dem, ofta på temat deras bristande förstånd och det är inget bra sätt att bli populär på. Men jag har aldrig eftersträvat att vara populär. Bland dem som inte känner mig är det nio av tio som ger mig oreserverad kärlek och det är omöjligt att värja sig emot. Tionde gången är det någon som ska slå mig på käften och det är mycket enklare; ”spring iväg din jävel, annars får du sova på häktet!”, har Leif GW Persson berättat för Aftonbladet.

Leif GW Persson
Foto: TV4

Hells Angels president

Det verkar inte finnas några ramar för vilka som faller för polisprofessorn. Med åren har han charmat allt ifrån tv-tittare till kändisar och längs vägen har han varit med om en del speciella situationer.

– Vi var en gång på Gröna Lunds sommarinvigning för fint folk, och jag satt på en bänk. Då kommer Hells Angels president fram och betygar sin vördnad. Två minuter senare kommer landets justitieminister Morgan Johansson fram och jag tänkte att det är vida kontaktytor, berättade Leif GW persson för Aftonbladet.

Leif GW Persson med hustrun KIm
Foto: Janerik Henriksson/TT

Intresset från kvinnor

Leif medger även att intresset från kvinnor varit stort genom åren något som hustrun Kim tidigt fick vara med om. För Aftonbladet berättar Kim om en situation hon minns väl.

– Apropå det. I början när vi dejtade och satt och åt middag, då kunde det komma fram paranta damer och böja sig framåt med den här djupa urringningen och säga ”hej…”. Då satt jag ändå där, berättar Kim Olsson för tidningen.

Lämna gärna en kommentar på Facebook om ni också älskar Leif GW Persson!