Leif Mannerströms nya framtidsbesked – efter alla år i tv-rutan

Leif Mannerström lämnar ”Sveriges mästerkock” i TV4.
Efter årets säsong är det över – och nu avslöjar stjärnkocken sin plan för framtiden.
Det har betytt mycket, säger Mannerström i Nyhetsmorgon.

Efter många säsonger i tv-rutan är det snart över för tittarfavoriten Leif Mannerström.

Stjärnkrögaren och jurymedlemmen i ”Sveriges mästerkock” lämnar TV4-programmet efter årets säsong, som började visas i kanalen på tisdagen.

Samtidigt har Leif många planer för framtiden. Det berättar han nu om i TV4:s Nyhetsmorgon. Han blickar också tillbaka på åren med TV4-programmet.

Foto: TV4

– Det har betytt mycket, det har det gjort för oss alla. Det har varit en bra produktion, producenter och deltagare. Vi är alltid förvånade över att det finns så många duktiga människor som kan laga mat, säger han i Nyhetsmorgon, enligt Hänt.

Den 79-årige stjärnkocken, som vann veteran-SM i matlagning redan år 2000, kommer dock inte sluta att jobba med olika projekt.

Foto: TV4

LÄS MER: Så gick Sebastian Mannerström ner 62 kilo

– Det finns hur mycket som helst. Vi ska göra en bok och ja, vad ska vi göra mer. Vi kan ju inte komma ifrån varandra så jag tror att de med kommer att sluta snart så att de sen kan börja jobba med mig igen, säger han i Nyhetsmorgon.

Tidigare har Mannerström också berättat att han nu vill tillbringa mer tid med familjen och ägna sig åt sitt jaktintresse.

Foto: TV4

Du är så värd lite mer egentid nu, Leif. Tack för alla dina år i tv-rutan!

TV: 8 starka citat från Leif GW Persson