Lena Philipssons nya, gåtfulla kärleksbesked: ”Lite flirtig, lite härlig”

Spirar kärleken på nytt hos Lena Philipsson?

Efter veckans ”Allsång på Skansen” – där Lena PH gästade programmet – har många ställt sig frågan.

Och i en intervju med Expressen ger sångerskan ett kryptiskt kärleksbesked.

I många år har Vetlandas egen Lena Philipsson varit en älskad och hyllad sångerska i vårt avlånga land.

Hon har genom åren rönt stora framgångar som artist, bland annat då hon år 2004 vann Melodifestivalen med låten ”Det gör ont”.

Men även hennes kärleksliv har under 2000-talet prytt många löpsedlar – bland annat för förhållandena med regissören Måns Herngren samt klädmärkesgrundaren Per Holknekt.

Dags att åka till middagen! Ses nästa år! #gottnyttår #2018 #champagne

A post shared by Lena Philipsson (@lenaphilipsson) on

Under de senaste åren har det däremot varit mer tyst om Lena Philipsson. Just därför var det kanske många som hajade till – när hon under tisdagens ”Allsång på Skansen” levererade ett kryptiskt kärleksmeddelande från scenen.

52-åringen uppträdde då med den nya låten ”Galen”, där texten bland annat lyder ”Jag vill ha dig, jag blir galen”. Antyder det möjligtvis att Lena Philipsson har träffat kärleken på nytt och att den är inspirerad av någon särskild uppvaktare? I en intervju med Expressen drar hon sig för att avslöja om låten handlar om någon speciell.

– Nej, jag skiftar hela tiden. Man kan få ta till sig den. Allihopa, det är öppet, säger Lena Philipsson kryptiskt till Expressen.

lena philipsson, allsång på skansen, kärleksbesked
Foto: Vilhelm Stokstad / TT

Däremot hymlar hon inte kring vad låten handlar om.

– Ja, du hörde ju. Det är inga tveksamheter kring det. Den är lite flirtig, lite härlig, säger Lena Philipsson till Expressen och skrattar.

Och lika mystisk är Lena Philipsson när frågan om hennes framtida projekt kommer på tal.

– Jag tänker inte berätta. Jag sätter i gång nu med min planering, det är många bollar i luften, och vi får se vilka som kommer ner, säger hon till Expressen.

Dela om du också tycker det var härligt att se Lena Philipsson i rampljuset igen i tisdagens avsnitt av ”Allsång på Skansen”!