Lena Philipssons stora glädjebesked – berättar nu den underbara nyheten: ”Glad och tacksam”

Hon gjorde stor succé i ”Lotta på Liseberg”.
Nu delar folkkära artisten Lena Philipsson med sig av inte en – utan två – härliga nyheter.

Att det har varit ett tufft ett och ett halvt år är nog de flesta överens om. Coronapandemin har inte minst påverkat kulturbranschen, då de flesta konserter och arrangemang fått skjutas på framtiden på grund av restriktioner kring publiksamlingar.

Nu ser det dock ut som att en ljusning är på väg – och det bevisades inte minst i söndagens TV4-premiär av ”Lotta på Liseberg” där 500 personer välkomnades i publiken. Alla inbjudna artister njöt verkligen av att äntligen få uppträda inför en påhejande publik igen.

Foto: TV4

– Som vi har längtat efter vår underbara publik! Jag har ju tänkt att får vi bara en enda person, då blir det 100 procent bättre än förra året. Nu kommer vi kunna ha 500 personer i publiken på Liseberg, så det känns som en riktig glädjebomb, sade programledaren Lotta Engberg, i ett pressmeddelande, inför premiären.

Lena Philipssons succé i Lotta på Liseberg

Det märktes även på artisterna att publiken betydde mycket. Bland andra Lena Philipsson, 55, fanns på plats och sjöng egna låtarna ”Lära så länge man lever” och ”En stilla depression”. Dessutom blev det allsång till schlagervinnaren ”Det gör ont” till publikens stora förtjusning. Efteråt mötte Lena Ph Eurovision-vinnarna i italienska bandet Måneskin backstage på Liseberg.

Apropå Melodifestivalen gjorde ju Lena Ph ett bejublat framträdande som programledare för SVT-showen i vintras. Bland annat hyllades hon då för en humoristisk nakensketch.

Efteråt riktade sig ”Lena PH” också direkt till tittarna och tackade för stödet.

– Jag känner mig väldigt glad, det har ju varit långa dagar och ändringar in i det sista, men jag tycker det gick bra!! (Jag kan meddela att jag redan ligger hemma i soffan… precis som i pandemi-sketchen), skrev Lena Philipsson på sin Instagram dagen efter sändningen.

Före helgens framträdande i Göteborg kunde Lena Philipsson dessutom meddela en glädjande nyhet till alla sina fans. På Instagram publicerade hon en bild på sig själv och sin nystuckna arm.

”Där kom den. Tvåan. Glad och tacksam!”, skriver hon och syftar med största sannolikhet på att hon nu fått ta del av sin andra vaccinspruta mot covid-19.

Som om inte det vore nog har Lena Ph ännu fler goda nyheter att berätta för fansen. Artisten ska nämligen ge sig ut på turné våren 2022.

”Jag har skjutit på turnén i 1 1/2 år men nu är det äntligen dags!! Det ska bli såååååå kul! Är så pepp!”, skriver stjärnan på Instagram.

Stort lycka till med allt nu, Lena! Tack för showen på Liseberg!

Vad tyckte du om premiären av ”Lotta på Liseberg”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.