Lerin har ett andra barn – har hållit det hemligt i 1,5 år

I juni 2016 blev konstnären Lars Lerin pappa för första gången. Rafael, som sonen heter, är biologisk son till Lerins make Junior, och hämtades av sin pappa i Brasilien. Men nu har paret avslöjat att det finns ett till barn som hållits hemligt i 1,5 år.

För ett och ett halv år sedan var Lars Lerins make Manoel ”Junior” Marques i Brasilien och hämtade sin biologiske son Rafael, som de båda nu är föräldrar till. Bebislyckan var total, och idag har pojken hunnit bli två år.

Finns ett barn till

Men vad inget vetat är att det finns ett till barn. Det avslöjar paret i kvällens avsnitt av Skavlan. ”Junior” är nämligen biologisk pappa åt en till pojke som är nästan ett och ett halvt åt. Och snart ska han få flytta in med Lars, Junior och Rafael.
– Jag ska åka till Brasilien och hämta mitt andra barn, Gabriel. Han är ett år och tre månader och ska komma med mig i mitten av februari, säger Junior när paret gästar Skavlan.

”Dubbel glädje”

Och båda är lyckliga över att tillsammans bli tvåbarnsföräldrar.
– Det blir dubbel glädje hemma. Rafael gör våra liv underbart och så kommer Gabriel och kompletterar. De kan trivas med varandra och leka. Det är glädje hela livet hemma, förklarar Junior.


Foto: SVT

Vad roligt för Lars Lerin att bli tvåbarnsförälder. Jag är säker på att han blir en fantastisk pappa. Dela gärna om du också älskar Lars Lerin.