Linda Bengtzing avundsjuka efter uppmärksammade händelsen – nu ryter hon ifrån: ”Ute i kylan”

Linda Bengtzing känner sig utfryst. Foto: TV4/Youtube/Instagram

Trots att hon har medverkat i Melodifestivalen sex gånger och är en högt uppskattat artist för många, fanns inte Linda Bengtzing med i listan över kändisar som var på Qx-galan under måndagskvällen.

På sin Instagram ryter artisten ifrån efter att inte ha fått en inbjudan till den glittriga tillställningen.

”Det här är min badrumstapet. Lika munter som den är jag. Dvs. omunter. Sur och avundssjuk på alla som får gå på #qxgalan @qxse ikväll! Jag har inte fått inbjudan på flera år-ibland får man inse hur ute i kylan man är!! Och det är ju enklare i februari!!!”, skriver Linda Bengtzing.

Hon taggar vidare inlägget med orden ”ute i kylan”, ”inte bjuden”, ”sur”, ”bjud mig nästa år” och ”stackars mig”.

”Går man inte då är det svårt”

Till Expressen berättar Linda Bengtzing att hon skrev inlägget för att uppmärksamma galan och dess viktiga budskap.

– Jag går ju inte på något längre. Jag la ut det här inlägget för jag tycker att galan ska uppmärksammas. Jag tycker den är så himla viktig – och går man inte då så är det svårt, säger hon till tidningen.

Hon berättar vidare att det var ett strategiskt och ironiskt inlägg. Hon menar att faktumet att hon inte blivit inbjuden är inte så viktigt.

Skickar disktrasor för att få inbjudan

Men samtidigt skriver hon i ett nytt inlägg på Instagram att hon hoppas att ”de inte glömmer bort henne nästa år”, då hon tänkt skicka disktrasor med hennes autograf inpräntat.

Ingen ska behöva känna sig utanför Linda! Tryck på gilla-knappen om du uppskattar Linda Bengtzing!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Exit mobile version