Linda Hammars bröllopsplaner: Så ska bröllopet med Lars-Åke se ut

Glädjespridaren Linda Hammar, känd från tv-serien ”En annan del av Köping”, var en gång olyckligt kär i tv-kollegan Mats. Men sedan en tid tillbaka har hon hittat den rätte, och nu planeras bröllopet tillsammans med kärleken Lars-Åke Fransson.

Med sin positiva inställning och stora hjärta blev Linda Hammar omedelbart folkkär när hon syntes i ”En annan del av Köping” första gången. När programmet gjorde come back i fjol fick tittarna reda på att Linda hittat kärleken, i Lars-Åke Fransson, 62, efter att han uppvaktat henne.
– Han lämnade en lapp i min brevlåda och frågade om vi skulle ses. Han är min drömprins. Han är så snygg, särskilt när han har rakat sig. Lars-Åke är en jättebra kille, har Linda berättat för Expressen.

Så vill Linda att bröllopet ska se ut

Samma år förlovade de sig, och även om de inte spikat datum för bröllopet än så har de en tydlig bild av hur de vill ha sin vigsel.
– Det skulle gärna få vara på en solig sandstrand någonstans. Men det blir nog en fin kyrka i Köping… Och så en häst med en lövad skrinda, säger Lars-Åke, när Hänt träffar dem på premiären av ”Tårtgeneralen”.

Foto: TV4

När Hänt frågar Lars-Åke vad han känner för det framtida bröllopet säger han:
– Linda skulle bli den absolut vackraste bruden.

Vad underbart att härliga Linda har hittat någon att dela vardagen med. Dela gärna för att ge lyckönskningar till Linda. 

 

Läs mer om...