Linda Lindorff akut till sjukhus – föll ihop under lyxsemestern

Linda Lindorff skulle åka hem från lyxsemestern i Dubai.

Då tvingades hon till blixtoperation efter att ha svimmat.

Nu berättar programledaren om de hemska dygnen.

– Det är hemskt att bli sövd, uppskuren och medicinerad särskilt så lång hemifrån, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Solsemestern i Dubai slutade med ett akut sjukhusbesök för Linda Lindorff. ”Bonde söker fru”-profilen berättar på Instagram att hon och familjen skulle resa hem i lördags. Men i stället fick hon uppsöka sjukhus.

– Vi skulle åkt hem från Dubai i lördags istället blev det en akut blindtarmsoperation på Rashid hospital. Nu ligger jag här nyopererad. Overkligt. Fruktansvärda dagar, skriver Linda Lindorff  på Instagram under måndagen.

Linda Lindorff: Jag svimmade

Hon skriver att allt började med att hon hade kraftig illamående, frossa och feber. Hon trodde först hon drabbats av matförgiftning. Men så plötsligt svimmade hon och maken Jacob fick ringa efter läkare.

– Ont i magen så klart och mer på höger sida men väldigt lågt ner så jag trodde det var på grund av överträning på löpbandet. Sedan svimmade jag. Då Jacob ringde efter läkare. Efter det blev det akuten. Tusen tester, flera blodprov, ultraljud, prov på urin och avföring, heartscan, dopp och medicinering i kanyler i armveck och handleder… då mina värden var så dåliga och jag hade kraftig feber i kombination med starkare smärta på höger sida så bestämde de att det blev CT scan – vilket otippat gjorde asont pga av vad de injicerade i kanylen på handen. Sedan konstaterat, vätska i buken och inflammerad blindtarm.

View this post on Instagram

Vi skulle åkt hem från Dubai i lördags istället blev det en akut blindtarmsoperation på Rashid hospital. Nu ligger jag här nyopererad. Overkligt. Fruktansvärda dagar. Det började med med kraftig illamående, frossa, feber och ja diarré så jag trodde så klart det var matförgiftning. Ont i magen så klart och mer på höger sida men väldigt lågt ner så jag trodde det var på grund av överträning på löpbandet. Sedan svimmade jag. Då Jacob ringde efter läkare. Efter det blev det akuten. Tusen tester, flera blodprov, ultraljud, prov på urin och avföring, heartscan, dopp och medicinering i kanyler i armveck och handleder… då mina värden var så dåliga och jag hade kraftig feber i kombination med starkare smärta på höger sida så bestämde de att det blev CT scan – vilket otippat gjorde asont pga av vad de injicerade i kanylen på handen. Sedan konstaterat, vätska i buken och inflammerad blindtarm. Alla har varit superproffsig och vänliga men jag har verkligen mått uselt och känner mig helt mörbultad. Det är hemskt att bli sövd, uppskuren och medicinerad särskilt så lång hemifrån men glad ändå allt verkar gått bra. ❤️ Tack för all er kärlek den känns väldigt läkande.

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Linda Lindorff avslutar sitt inlägg med att tacka vården och alla som stöttar henne:

– Alla har varit superproffsig och vänliga men jag har verkligen mått uselt och känner mig helt mörbultad. Det är hemskt att bli sövd, uppskuren och medicinerad särskilt så lång hemifrån men glad ändå allt verkar gått bra. Tack för all er kärlek den känns väldigt läkande.

 

 

Krya på dig, Linda! Skicka gärna en ”krya på dig”-hälsning i kommentarsfältet på Facebook.