Linda Lindorff fyller 51 år – så ska folkkära programledaren fira

Programledaren Linda Lindorff har med åren blivit en av Sveriges mest älskade tv-profiler – efter att ha lett tittarsuccéer som ”Bonde söker fru” och ”Robinson”.

Den 9 februari fyller den folkkära norrlänningen 51 år.

Nu avslöjar hon hur hon ska fira dagen.

Linda Lindorff föddes i Vilhelmina den 9 februari 1972. Bara 18 år gammal vann hon Sveriges största skönhetstävling och titulerades Fröken Sverige 1990.

Det var startskottet för vad som skulle bli en lång karriär framför kameran – där Linda gång på gång visar att hon trivs som fisken i vattnet.

Efter att ha programlett några av Sveriges mest älskade program i flera decennier har hon blivit både rutinerad och bekväm i rollen.

Linda Lindorff. Foto: Wikimedia commons

Hyllas för ”Bonde söker fru”

På senare år ser vi Linda framförallt i ”Bonde söker fru” – vars sjuttonde säsong sändes i höstas.

Och trots att programmet har sänts sedan 2006 verkar tittarna inte få nog. År efter år hyllas Linda för att hon hjälper de kärlekstörstande bönderna att hitta romantiken i sina liv.

Och nyligen kom Linda med ett riktigt glädjebesked för alla trogna Bonde-tittare. Hon har nämligen skrivit nytt kontrakt med TV4 – något som givetvis hyllades av fansen.

”Glada nyheter för alla som gillar Bonde söker fru – nu har jag skrivit på nytt kontrakt med TV4 för ytterligare tre år. Allt blev klart idag. Det känns otroligt kul för jag har ju så många fina spännande program som jag sagt ja till – Bonde söker fru, Kärlek åt alla, My Mom your dad, Bonde söker fru jorden runt och Wildkids. Dessutom pratar vi om ytterligare ett program som handlar om djur”, skrev Linda på sin Instagram och avslutade:

”Ja mycket roligt att se fram emot och jag trivs verkligen bra på TV4 och känner mig otroligt uppskattad och jag älskar verkligen att göra de här programmen för er, världens bästa!”.

Linda Lindorff. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Så ska Linda Lindorff fira 51-årsdagen

Ja, många var glada för att få se denna glädjespridande profil i rutan i många år framöver.

Och själv stortrivs Linda med jobbet och livet i övrigt. I fjol fyllde den folkkära programledaren 50 och då delade hon med sig av sina tankar om livet och om att åldras.

“Jag är faktiskt nöjd med hur allt är, hur jag mår och det jag hunnit med. Lycklig med familjen och jobbet och fysiken. Det finns absolut saker att fundera över och jobba vidare med med generellt känns det bra och jag är redo att fylla 50” skrev hon på sin Instagram då.

50-årsdagen firade Bonde-programledaren med en resa till London tillsammans med familjen, något hon nu minns tillbaka på i ett färskt blogginlägg.

”Jacob och barnen hade ordnat en helt underbar överraskningsresa till London och jag blev firad, som sig bör, i dagarna tre”, skriver hon.

Samtidigt avslöjar Linda hur hon ska fira att hon nu är ett år äldre – och denna gång blir det hemmavid.

”Det var en fantastisk resa och oförglömligt på många vis. Alla födelsedagar är roliga att fira och det gör vi även i år men det blir här hemma”, skriver hon.

Nu önskar vi denna folkkära tv-profil ett stort grattis på födelsedagen!

Passa på att gratulera henne i vårt kommentarsfält på Facebook.