Foto: Instagram/Instagram

Linda Lindorff och maken Jacob Lindorff firar 15 år som gifta

Linda Lindorff är troligen Sveriges mest välkända kärleksmäklare som under många år hjälpt människor hitta romantik i TV-rutan.

Sedan 2006 har vi följt den före detta Fröken Sverige-vinnaren när hon matchat bönder med deras livs kärlek på tv.

Nu hyllar hon sin egen stora kärlek, maken Jacob, i samband med parets bröllopsdag.

Linda Lindorff är en välkänd och uppskattad TV-profil som synts till i rutan under många år.

Hon är mest känd för sin roll som programledare i för ”Bonde söker fru” men har också varit med i allt ifrån ”Robinson” till ”När & Fjärran”.

Linda Lindorff
Foto: TV4

Tre år efter att ”Bonde söker fru” hade premiär, år 2009, gifte sig Linda Lindorff med sin stora kärlek, Jacob Lindorff.

Idag har paret tre barn tillsammans och i en intervju med Expressen har hon tidigare berättat att hon omedelbart visste att Jacob var den rätte.

– Det kom instinktivt till mig att ”jag vill göra barn med den mannen”, haha. Det är häftigt. Jag jobbar ju med ”Bonde söker fru” där man pratar mycket om kärlek. Jag tror absolut att man kan träffa många människor i sitt liv som man kan fungera med, men har man varit med om den där kemin och känt hur den känns så vet man att det är skillnad mellan någon man för all del tycker om och älskar eller den som man känner är den enda rätta. Det är som att det inte finns någon annan än Jacob.

”Kärlek är inget man kan ta för givet”

Och nu är glädjen stor i samband med att de firar 15 år som gifta.

Något som Linda valt att uppmärksamma med varma och kärleksfulla ord till maken på sin Instagram.

”Bröllopsdag idag! Vi firar otroligt nog hela 15 år som gifta, Kristallbröllop! Så många fina år vi haft och så mycket att se fram emot. Älskar allt vi gjort, och extra lycklig över att vi tog steget provade på ett annat liv på en annan plats. Ett otroligt äventyr för hela familjen och så mycket kul,” skriver hon och fortsätter:

”Tyvärr är vi inte tillsammans just idag då vi jobbar på olika håll och det är så klart lite trist men… vi firade i förtid förra helgen och får väl fortsätta lite till senare i helgen. Kärlek är inget man kan ta för givet, jag blir påmind om det varje år i mitt jobb med Bonde söker fru, och jag är så innerligt tacksam över att få vara kär och lyckligt gift. Jag älskar min Jacob lika mycket nu som då. Ser fram emot många många fler år tillsammans och mer spännande äventyr.”

Ni är så fina ihop, stort grattis på bröllopsdagen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev