Linda Lindorff till sjukhus igen – nu avslöjar hon nya livsbeslutet: ”Jag känner tydligt…”

Oturen fortsätter grina Linda Lindorff i ansiktet.

TV4-profilen hann knappt komma hem från den dramatiska lyxsemestern i Dubai innan det var dags att åka in till sjukhus igen.

– Ja ni, tillbaka i Sverige – men också tillbaka på sjukhuset, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Det var under familjesemestern i Dubai som Linda Lindorff plötsligt föll ihop. Maken Jacob ringde läkare och det visade sig att Lindorffs blindtarm var inflammerad. Så istället för att åka hem blev Linda Lindorff kvar i Dubai för att opereras.

I fredags kunde hon äntligen åka hem till Sverige igen. Men nu berättar hon på Instagram att hon bara dagen senare var tvungen att uppsöka sjukhus igen. Väl där fick hon veta att hon dragit på sig en infektion efter operationen.

– Feber igen i natt och alltför svullen öm mage. Efter fler blodprover och skiktröntgen visade det sig att jag har en infektion efter op. Begynnande varböld. Suck. Men nu vet jag i alla fall det och har fått en 10 dagars penicillinkur så nu hoppas jag på nytt eländet snart ska vara över, skriver Linda Lindorff.

Linda Lindorffs livsbeslut: ”Ett wake up call”

Hon berättar att hon fick åka hem igen samma dag. Linda Lindorff har uppdaterat sina följare de senaste dagarna, och trots att hon haft feber och det som hon beskriver ”äggstor böld”, verkar hon nu vara på bättringsvägen.

– Nu idag har jag ändå mest positiva tankar, feber i natt också, magen uppblåst och äggstora bölden på höger sida kvar men jag tror och hoppas penicillinet fixar det. Jag är på benen och känner mig hyfsat stark. Imorgon är det återbesök hos läkaren och då vet jag om känslan på bättring överensstämmer med blodvärden och nya provresultat, skriver hon på Instagram.

Linda Lindorff berättar vidare att de senaste veckorna fått henne att tänka till, och att det kommer att bli förändringar i hennes liv framöver.

– Angående tankar på förändring så är de ännu fler. Det här var på nåt vis ett wake up call för mig, jag känner tydligt vad som behöver ske men det tar vi sen, skriver hon.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Hoppas du mår bättre snart, Linda! Skicka gärna dina ”krya på dig hälsningar” till henne i kommentarsfältet på Facebook.