Linda Lindorff visar upp dramatiska kroppsförändringen efter blixtoperationen

Linda Lindorff tvingades till akutoperation under lyxsemestern i Dubai.

På Instagram visar hon nu upp följderna.

– Ser ut som när jag var tidigt gravid. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Det var i veckan som Linda Lindorff avslöjade att hon plötsligt fallit ihop under familjesemestern i Dubai. Allt började med att hon haft kraftigt illamående, frossa och feber. Hon trodde först att det rörde sig om en matförgiftning, men när hon plötsligt svimmade ringde hennes make Jacob läkare.

Det visade sig att Linda Lindorffs blindtarm var inflammerad. Så i stället för att resa hem till Sverige tvingades Lindorff till operation.

–  Det är hemskt att bli sövd, uppskuren och medicinerad särskilt så lång hemifrån men glad ändå allt verkar gått bra, skrev hon på Instagram.

Lindorff: ”Vet inte om jag ska skratta eller gråta”

Ett par dygn senare meddelade hon alla sina följare att hon fått lämna sjukhuset, men till skillnad från sin familj, får hon ännu inte lämna landet på grund av sin hälsa. Tidigast fredag får hon resa hem.

Samtidigt som Linda Lindorff nu kurerar sig fortsätter hon ge sina följare uppdatering kring hennes hälsotillstånd. I ett nytt inlägg, som hon laddade upp på torsdagen, ser man hur den populära programledaren är på benen igen. Hon visar också upp följderna av operationerna.

– Här är magen – svälld och uppblåst som en liten ballong. Ser ut som när jag var tidigt gravid. Vet inte om jag ska skratta eller gråta men jo – jag väljer att skratta för allt har ju ändå gått bra!, skriver hon på Instagram.

Linda Lindorff tackar för stödet

Hon berättar den att det värsta illamåendet har lagt sig, och att hon inte längre kräks. Linda Lindorff passar också på att tacka alla för det fina stöd hon fått de senaste dagarna.

– Ni har hjälpt mig och lindrat oro och fått mig att känna att jag inte är ensam om att uppleva detta. För helt ärligt är det faktiskt just det som varit värst efter op. Att inte kunna äta, inte ens kunna svälja en brödbit, inte kunna dricka utan bara kräkas galla och va beroende av dropp, skriver hon och fortsätter:
– Nu har som ni nog vet barnen och Jacob åkt, jag är kvar till på fredag då jag har flygförbud av både läkare och flygbolag. Känns väldigt tomt men jag ska nog kunna överleva det. Fredagkväll landar jag förhoppningsvis i Stockholm igen och kan mysa ihop mig med barnen. Det håller vi tummarna för. Tack underbara ni för all kärlek och fina kloka ord! Ni är bäst

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Så skönt att du mår bättre! Skicka gärna dina ”krya på dig”-hälsningar till Linda i kommentarsfältet på Facebook.