Foto: Instagram/@linda_lindorff

Linda Lindorffs besked till maken – efter tio år som gifta: Här är hennes ord

.

Linda Lindorff, 47, och Jacob, 46, firar 10-årig bröllopsdag. 

Nu kommer ”Bonde söker fru”-programledaren med några väl valda ord inför den stora dagen! 

Linda Lindorff har det senaste decenniet blivit en av TV4:s mest folkkära programledare. Sedan 2006 har hon lett bönderna genom kärlekens snåriga spår i kanalens populära såpa ”Bonde söker fru”.

Det har blivit både giftermål och familjelycka för flera av bönderna och deltagarna i programmet sedan dess – och många kan säkert tacka Linda för hennes insatser i programmet.

Själv gifte sig Linda, född Isaksson, med sin älskade Jacob för tio år sedan.

Nu – bara några dagar före tioårsjubileet av den stora dagen – uppmärksammar Linda detta med några nya och väl valda ord till maken!

På Instagram hyllar hon sin Jacob.

”På fredag firar vi 10 år som gifta, 10 underbara år har gått sedan vi sa ja till varandra i Italien”, skriver Linda på Instagram.

Hon fortsätter att hylla sin kärlek.

”Min älskade Jacob. Så glad jag fann dig och att du blev kär i just mig.” avslutar Linda och lägger till sju hjärtan i inlägget.

På bilden får tittarna se Lindas make Jacob.

Linda och fotografen Jacob gifte sig år 2009 och tillsammans har de tre barn. Programledaren har tidigare kommenterat kärlekslivet så här.

– Det är så bra så. Jag har en helt fantastisk man, som jag älskar över allt annat. Han är mitt livs kärlek, men också en verkligt klok person, som känner mig fruktansvärt väl. Vi har inte bara attraktionen och kyssarna, utan också ett bra samspel. Vi förstärker varandra och blir bättre ihop, sade Linda till Hälsoliv.

Linda fick sitt första barn som 37-åring, och för Hänt har hon tidigare berättat att hon gärna hade velat haft barn tidigare.

– Det var först när jag träffade Jacob som jag fick en längtan efter att föröka mig. Han var verkligen pusselbiten som saknades, sade Linda till Hänt.

Vi önskar er en fantastisk 10-årig bröllopsdag – Tennbröllop! Dela gärna vidare för att önska dem en fin dag tillsammans.