Linda Lindorffs kärlekskamp med maken – efter alla år: ”Förbaskat svårt”

De har varit ett gift par i tio år men det gör inte att någonting blir lättare med åren.

Speciellt inte när det kommer till arbete som gör att Linda Lindorff tvingas skilja sig från sin make.

”Alltid likadant. Saknad som redan svider i bröstet och tårar redo att tränga fram”, skriver hon på Instagram.

Även om man som par varit tillsammans flera år, finns det ändå någonting som alltid är jobbigt – nämligen att spendera tid på olika håll när man egentligen vill vara tillsammans.

För tv-profilen Linda Lindorff är det ofta jobb som kommer i vägen i förhållandet med maken Jacob, vilket gör att det blir ett arbete med att få ihop vardagspusslet med deras tre barn.

I höstas åkte hon utomlands för att spela in ”Bonde söker fru – jorden runt” och berättade om tuffa känslorna inför resandet.

”Alltid lika jobbigt att åka hemifrån – tänk att det är så. Det gör fysiskt ont i hela kroppen när jag lämnar. Vet ju att det inte är för någon längre tid men det huvudet vet struntar kroppen i. Det gör ont” skriver TV4 profilen till en bild på hon och maken på sin Instagram.

Ångesten efter separationen från maken

Nu är det dags igen när Linda ska resa till Australien för inspelningar.

”Jaha så var separationsångesten i full gång – gud vad jag önskar jag slapp den. Packar för Moçambique och Australien och vet ju att det kommer bli en spännande inspelningen – men det är så förbaskat svårt att åka, att säga hej då. Alltid likadant. Saknad som redan svider i bröstet och tårar redo att tränga fram. Blir så irriterad på mig själv men rår inte på det”, skriver Linda Lindorff och fortsätter:

”Vet att min separationsångest är orimlig och överdriven men trots det dyker den upp med samma kraft varje gång. Huvudet kan inte rå på kroppen helt enkelt. Sedan vet jag att när jag väl är på plats och byter fokus så blir allt bra”.

Hon skriver vidare att det hjälper att fokusera på arbetet som väntar, men att separationen är fortfarande svår.

I slutet av inlägget skriver hon att hon väntas tillbaka i Sverige och hoppas att hon kommer möta en sann kärlekssaga vid inspelningarna av ”Bonde söker fru”.

Det är verkligen inte lätt att skiljas åt från familjen. Vi känner alla igen oss i detta men som du säger det kommer ordna sig Linda!