Linda Lindorffs ord om maken – efter hans oväntade kärleksdrag: ”Otroligt”

TV4-programledaren Linda Lindorff, förknippar vi oftast med ”Bonde söker fru” där hon jobbar med att hjälpa bönder att hitta den stora kärleken.

Snart kommer vi att se henne som programledare i ”Wild kids” och just nu håller Linda även på att spela in ”Bonde söker fru – jorden runt”.

Där kommer tittarna få följa svenska singelbönder som lever och arbetar utomlands.

Men för egen del har Linda Lindorff redan hittat mannen i sitt liv. Sedan sju år tillbaka är hon gift med Jacob Lindorff. Tillsammans har de tre döttrar.

Att lämna familjen för att spela in tv-program är inte det lättaste, vilket Linda delade med sig om i ett inlägg på sin Instagram i höstas.

LÄS MER: Efter tio år tillsammans – Linda Lindorffs kamp med maken: ”Det gör ont”

”Alltid lika jobbigt att åka hemifrån – tänk att det är så. Det gör fysiskt ont i hela kroppen när jag lämnar. Vet ju att det inte är för någon längre tid men det huvudet vet struntar kroppen i. Det gör ont” skrev TV4 profilen då.

I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar programledaren att hon fick en mycket speciell julklapp av maken.

”Så lycklig över de här skorna – en julklapp från Jacob”, skriver hon.

Linda hade ett par likadana skor i tonåren och har i flera år letat efter ett par liknande – men utan framgång. Därför blev hon otroligt glad när hon öppnade paketet från Jacob.

”Så lycklig över de här skorna – en julklapp från Jacob. Jag har haft ett par likadana som jag fick av mamma och pappa när jag var 16 år, och dom har jag haft sedan dess”, skriver hon bland annat i Instagram-inlägget.

Vad roligt att kärleken blomstrar mellan dig och maken Linda! Dela gärna inlägget om du håller med.