Linda Lindorffs stora glädje – nya beskedet med maken Jacob efter åren tillsammans: ”Allt är avgjort”

Hon har funnit kärleken åt andra genom åren när hon har lett ”Bonde söker fru”.

Och även på privata planet är Linda Lindorff lyckosam när det kommer till kärleken då hon är gift med sin Jacob.

Nu ger hon ett nytt besked till sin make på bröllopsdagen.

Vi är vana vid att se henne i dejtingprogram, med en sprudlande energi och entusiasm för deltagarna i ”Bonde söker fru”.

Sedan start har Linda Lindorff lett programmet och blivit en folkkär tv-profil hemma hos svenska folket.

Sedan 11 år tillbaka är hon dessutom själv lyckligt gift.

View this post on Instagram

Bröllopsdag! 💞 För 11 år sedan, på en vingård i Italien, gifte vi oss. En oförglömlig dag. Jag minns känslan så väl, lyckan över att få fira vår kärlek på det viset, med vänner och familj. Pirret, glädjen, förälskelsen. Lyckligaste dagen i mitt liv. Jacob är det bästa som hänt mig och jag är så otroligt tacksam över att ha fått uppleva kärlek på det här viset. Jag vet att det är inget man kan ta för givet och jag påminner mig själv om det varje dag. Med Jacob har jag också fått barnen, våra tre underbara döttrar som jag älskar så ofattbart mycket. Ja det är ändå häftigt när man tänker på det att två personer kan mötas och man bara vet att det är rätt. Den där obeskrivliga känslan som helt plötsligt uppstår och allt är avgjort. Den är inte alltid rationell, eller praktisk, men det är väl också just det som gör det så speciellt. Jag kände just den kemin med Jacob och förändrade allt. ❤️ Det är vår bröllopsdag idag och då får man väl unna sig att bli lite tramsig, jag känner mig så glad. Nostalgisk. Glad. Och ja lite tramsig 🥰 Jag älskar verkligen Jacob så sjukt mycket!!! Älskar det liv han gett mig med barnen och allt vad det innebär. Idag firar vi allt det! Idag firar vi 11 år som gifta och att vi hoppas på många många fler! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #bröllopsdag @challenge_swede

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Firar bröllopsdag

På bröllopsdagen delar tv-profilen med sig av känslorna kring kärlekshistorien med hennes make Jacob.

”För 11 år sedan, på en vingård i Italien, gifte vi oss. En oförglömlig dag. Jag minns känslan så väl, lyckan över att få fira vår kärlek på det viset, med vänner och familj. Pirret, glädjen, förälskelsen. Lyckligaste dagen i mitt liv. Jacob är det bästa som hänt mig och jag är så otroligt tacksam över att ha fått uppleva kärlek på det här viset. Jag vet att det är inget man kan ta för givet och jag påminner mig själv om det varje dag”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Med Jacob har jag också fått barnen, våra tre underbara döttrar som jag älskar så ofattbart mycket. Ja det är ändå häftigt när man tänker på det att två personer kan mötas och man bara vet att det är rätt. Den där obeskrivliga känslan som helt plötsligt uppstår och allt är avgjort. Den är inte alltid rationell, eller praktisk, men det är väl också just det som gör det så speciellt. Jag kände just den kemin med Jacob och förändrade allt”.

Beskedet med maken

Hon skriver vidare att hon känner sig lika kär i dag och vill passa på att hylla sin make.

”Det är vår bröllopsdag idag och då får man väl unna sig att bli lite tramsig, jag känner mig så glad. Nostalgisk. Glad. Och ja lite tramsig. Jag älskar verkligen Jacob så sjukt mycket!!! Älskar det liv han gett mig med barnen och allt vad det innebär. Idag firar vi allt det! Idag firar vi 11 år som gifta och att vi hoppas på många många fler!”, skriver hon.

Stort grattis till stora kärlekslyckan Linda och Jacob! Hurra för kärleken!