Efter akuta ingreppet utomlands: Linda Lindorff förbjuds att lämna landet

Ett starkt signalement för Linda Lindorff är att hon alltid syns med ett stort leende på läpparna, fylld av energi likt hälsan själv. Men vem som helst kan drabbas när olyckan är framme, det visade hon när hon under måndagen delade med sig av något privat.

Linda fick nämligen akut opereras under sin utlandssemester, och två dagar efter operationen meddelar hon sina följare att hon tvingas stanna i landet.

”Man hinner tänka mycket på livet när man ligger själv på ett sjukhus och mår som sämst”, skriver Linda på sin Instagram.

Det var i måndags som Linda Lindorff fick avbryta sin paradissemester utomlands för att, som hon själv beskrev det ”bli sövd, uppskuren och medicinerad”.

”Vi skulle åkt hem från Dubai i lördags istället blev det en akut blindtarmsoperation på Rashid hospital. Nu ligger jag här nyopererad. Overkligt. Fruktansvärda dagar.”, skrev Linda under måndagen. 

Får inte lämna landet

Två dygn senare meddelar hon sina följare att hon får lämna sjukhuset. Men till skillnad från hennes familj så går hon inte lämna landet. Medan de flyger hem som planerat tvingas Linda vara kvar i landet, av säkerhetsskäl för hennes hälsa.

”Så ofantligt mysigt att få va med barnen igen, man hinner tänka mycket på livet när man ligger själv på ett sjukhus och mår som sämst. Vad som verkligen betyder nåt. Jobbigt så klart också se barnen oroliga. Nu ska jag kurera mig med sömn och kärlek – åtminstone i några timmar. Kl 15 idag åker Jacob och barnen hem. Jag får inte flyga förrän tidigast fredag.”

Skicka gärna en ”krya på dig”-hälsning till Linda som är sjuk och saknar sin familj utomlands. 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/6E5OGzY1rirSd-U3rox8cgX93HukgtWAUU-QJuBf7yGIIDJWgOszuRKTpL73XOax?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]