Linus Wahlgren miss inför Pernillas bröllop – har glömt present

Foto: TV4, Instagram

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har nu anlänt till Marbella, där deras andra bröllop snart ska äga rum.

Även Pernillas lillebror, Linus Wahlgren, är på plats och redo att delta i den stora ceremonin.

Linus berättar för Expressen att han fått ett särskilt uppdrag på den stora dagen – men avslöjar också en pinsam miss bara dagar innan bröllopet.

– Jag har på något sätt tagit det för givet att det är min syrra, säger han till tidningen.

I december förra året gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer i en liten, snabb ceremoni i Lidingö kyrka.

Anledningen till den hastiga ceremonin var att Hans Wahlgrens hälsa hade försämrats, och Pernilla ville så gärna att han skulle kunna vara med när hon sa ja till Christian.

Trots det ursprungliga bröllopet i Sverige, var deras dröm alltid att gifta sig utomlands. Nu har de beslutat sig för att förverkliga den planen med ett andra bröllop i soliga Marbella.

Linus Wahlgren avslöjar sin roll i Pernilla Wahlgrens bröllop

För några dagar sedan anlände Pernilla Wahlgren och Christian Bauer till Marbella för att slutföra de sista förberedelserna inför den stora dagen. Fler familjemedlemmar har nu anslutit sig till paret i det soliga paradiset.

På Instagram visar Pernilla att äldsta sonen Oliver Ingrosso nu befinner sig på plats ihop med flickvännen Zoe Fay Brown och deras son Kalí Ennio Brown Ingrosso.

Dessutom har Pernillas lillebror Linus Wahlgren anslutit och har med sig sin dotter Linn Wahlgren. Linus kommer självklart att närvara vid bröllopet, men han erkänner att det är en sak han ännu inte hunnit med – att köpa en bröllopspresent.

– Gud, vet du vad? Jag har inte ens köpt något. Jag har inte ens tänkt på det. Jag har på något sätt tagit det för givet att det är min syrra, skämtar han till Expressen.

Trots bristen på present har Linus haft annat att fokusera på inför den stora dagen. Han berättar för tidningen att han fått en speciell roll under bröllopet.

– Jag kommer hålla ett tal på bröllopsmiddagen. Och jag ska sjunga till deras brudvals. Räcker inte det?, säger Linus med ett leende.

När han tillfrågas om han hunnit skriva talet än, svarar han:

– Ja, det har jag faktiskt gjort, säger Linus.

Hoppas allting går som ni hoppats, Pernilla och Christian.

Och lycka till med sången, Linus!  

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version