Linus Wahlgrens nya besked – nu berättar han mer om kärlekslivet

Linus Wahlgren är den yngsta av syskonen Wahlgren och har likt många i familjen valt att satsa på skådespeleriet.

Nu ger han sitt nya besked om hur kärlekslivet ser ut.

Linus Wahlgren, 47, har sedan barnsben figurerat på scen och i musiksammanhang.

Som barn fick han en hit med låten ”Jag är en astronaut” och senare har vi sett honom i bland annat ”Hundtricket”, ”Rederiet” och ”Tre kronor”.

På senare tid har Linus gått mer åt att göra mer ”seriösa” roller, bland annat i musikalerna och teateruppsättningarna ”Book of Mormon”, ”Katt på hett plåttak” och ”Lazarus”.

Nu senast är han aktuell med filmen ”Gudstjänst” som har premiär den 2 augusti och där han spelar huvudrollen.

Kärlekslivet

Tidigare har Linus Wahlgren varit gift med makeup-artisten Jessica Wahlgren. De var gifta i 10 år innan de valde att gå skilda vägar 2012. Med henne har han barnen Colin, 14, och Linn, 19.

I en intervju med Expressen har Linus Wahlgren nu gett sitt nya besked om hur kärlekslivet ser ut.

– Alltså, mitt privatliv… Nej, nu ska jag inte sitta här och spela svår. Nej, jag är inte i någon relation, säger Linus till tidningen.

I en intervju med P3 har Linus tidigare sagt att han inte haft någon relation sedan ”Wahlgrens värld” drog igång, men detta förnekar han dock nu.

– Va? Nej! Jag kanske bara drev med dem?

På frågan om han har haft ett förhållande sedan 2016 så svarar Linus:

– Ja, men de har inte filmat det.

Fina relationen med exfrun

Linus meddelar också att han har en fin relation med exet idag. Även om han inte just nu har den där fina kärlekshistorien som sina föräldrar så tycks han vara nöjd.

– Det är ju fantastiskt fint. Men jag har ju barn och har haft en superfin relation. Man kan säga att jag fortfarande har en bra relation på det viset, det är bara det att vi inte lever tillsammans, säger Linus till Expressen och fortsätter:

– Sen kommer ju mina föräldrar från en generation då det var mycket viktigare att hålla ihop i alla lägen. Det är inte så i dag. Sen är det fantastiskt för dem som det funkar för. Men inget måste för mig.

Hoppas du är lycklig och finner det du söker i livet Linus!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev