Foto: Instagram

Lisa Ajax dop för dottern Junie

Under söndagen var det en speciell dag för Lisa Ajax och hennes partner Max. De döpte nämligen sin lilla dotter Junie. Nu säger alla samma sak efter bilderna från firandet.

På Instagram delade Lisa sina känslor om den stora dagen med sina följare: ”Junie Paula. världens finaste höstdag igår och vår älskade Junie döptes. Så mycket kärlek och tacksamhet över att hon kommer få ha så fina människor runt sig,” skriver hon till ett inlägg med fina bilder från dagen.

Det var i mitten av sommaren som Lisa och Max med stor glädje välkomnade dottern Junie till världen. Lisa, som är känd genom bland annat Idol och Melodifestivalen, har sedan dess delat med sig av sin resa som nybliven mamma.

Efter förlossningen skrev hon på Instagram: ”En otrolig förlossning som chockade mig totalt, det absolut häftigaste jag varit med om. Född 08:18, 3782 gram och 49 cm lång. Så älskad och efterlängtad.”

Nya bilderna väcker reaktioner

För Lisa, som alltid drömt om att bli mamma, var denna dag ytterligare ett steg i familjens resa. Redan innan Junie föddes uttryckte hon sin längtan efter moderskapet i en intervju med Aftonbladet:

– Jag har alltid velat bli mamma och känner mig förväntansfull, sa hon då.

Nu fortsätter deras resa tillsammans, med Junie omgiven av kärlek och stöd från både sina föräldrar och nära och kära.

I kommentarsfältet är det många som skriver hur söt hon är och gratulerar till dopdagen.

”Åh hon är så galet fin och såååå lik sin mamma”

”Varmaste gratulationer till dopet av Junie”

”Så jättesöt er dotter är. Stort grattis till dopet”

”Underbar liten tjej!”

Här kan du se bilderna:

Vi kan inte annat än att hålla med!

LÄS MER

 

Läs mer om...