Loreens vägran med pojkvännen Charli – därför vill hon inte skaffa barn med honom: ”Måste finnas…”

Världsartisten Loreen är 40 år och har varit tillsammans med sin pojkvän Charli Ljung i flera år. Men hon är inte sugen på att skaffa några barn med honom.

– Bestämmer man sig för att bli förälder en dag så måste det finnas total närvaro och just nu vet jag inte om mitt fokus finns där, säger hon till Hemmets journal.

För 20 år sedan var Lorine Zineb Noka Talhaoui – mest känd som enbart Loreen – med i den första upplagan av svenska ”Idol”.

Hon gjorde stor succé och kom på fjärde plats.

Sedan dröjde det innan hon stod på den stora scenen igen. 2011 var hon med i ”Melodifestivalen” för första gången, då med låten ”My Heart is Refusing Me”. Hon kom däremot inte ens till final.

Året därpå, 2012, kan man säga att Loreen verkligen ”föddes” som artist. Med låten “Euphoria” vann hon inte bara ”Mellon” – hon blev hela Europas stora drottning i och med segern i ”Eurovision Song Contest”.

MALMÖ, SVERIGE 20230225 Pressträff med Loreen som är klar för finalen efter deltävling 4 av Melodifestivalen 2023 på Malmö Arena. Foto: Johan Nilsson / TT
Världsartisten Loreen. Foto: Johan Nilsson/TT

Fjärde gången hon ställde upp i ”Melodifestivalen” gick hon hela vägen igen. 2023 blev hon historisk som första kvinna att vinna ”Eurovision Song Contest” två gånger, eftersom hennes bidrag ”Tattoo” gick hela vägen.

Återigen visade Loreen vilken otrolig världsartist hon är!

Loreens ord om privatlivet

När det kommer till sitt privatliv har Loreen inte varit särskilt sugen på att avslöja speciellt mycket genom åren.

Hon har ett boende i Stockholm samt en gård på Gotland. Där bor hon tillsammans med sin pojkvän Charli Ljung, 40, som hon varit tillsammans med i flera år.

Han jobbar som fotograf och har arbetat en del tillsammans med Loreen. I övrig har man inte fått veta så mycket om den hemliga pojkvännen.

– Det enda jag kan säga, och det sista jag säger om det här, är att den människan känner mig väldigt väl och det blir en trygghet att ha med någon som har varit med under så lång tid där. Okej nu släpper vi det, han får för mycket uppmärksamhet alltså, sa hon till Aftonbladet inför ”Mello”-finalen 2023.

Hon har medvetet valt att inte prata så mycket om Charli – mycket för att han inte vill det.

– Anledningen till att jag inte pratar så mycket om min partner är för att jag respekterar hans integritet, han är inte så intresserad av att vara i rampljuset, har hon sagt till Expressen.

Loreens barnbeslut med sambon

Nu har Loreen gjort en ny intervju med Hemmets journal. Där berättar hon faktiskt mer om sin sambo.

– Han känner mig väldigt väl och det är en trygghet att ha någon vid sin sida som har varit med under så lång tid, säger hon.

Hon avslöjar i samma veva att hon för tillfället inte vill skaffa några barn, trots att ”den biologiska klockan tickar”. Hon älskar barn, men känner inte att hon själv vill föda något. Blir det aktuellt i framtiden lär det bli adoption.

Loreen och pojkvännen Charli Ljung
Loreen och pojkvännen Charli Ljung under ”Eurovision Song Contest” i Liverpool 2023. Foto: Jessica Gow/TT

– Jag kommer ju från en stor familj, och har många släktingar, vilket gjort att jag haft barn runt omkring mig nästan hela mitt liv. Jag kan hantera barn, vet hur man gör. Men bestämmer man sig för att bli förälder en dag så måste det finnas total närvaro och just nu vet jag inte om mitt fokus finns där. Den dagen vill jag kunna ge det utrymme barnet behöver, säger hon.

Det verkar alltså inte bli något barn med pojkvännen Charli.

Så var Loreens uppväxt

Loreen kommer själv från en familj med många barn. Hon växte upp med sin mamma och sex småsyskon i Västerås. Föräldrarna skilde sig när hon var 6 år – när hon var 12 år så dog även pappan.

Under uppväxten var hennes familj fattig och de hade ingen släkt (hon har marockanska rötter) som kunde hjälpa henne. I stället fick mamman slita på hårt för att få fram mat på bordet.

Loreen fick också i tidig ålder lära sig att ta ansvar för sig själv och sina syskon.

– På så vis har mamma blivit både mamma och pappa. Hon var min enda stora trygghet. Jag ska inte sticka under stol med att det varit tufft att inte ha min biologiska pappa vid min sida, men den reflektionen har ju kommit mer på senare dagar, säger hon.

Fina Loreen, det är verkligen upp till var och en att själv bestämma hur man vill leva sitt liv. Dina beslut är dina beslut.

Lycka till i framtiden och ha det så bra med din älskade Charli.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev