Lotta Engberg och Doktor Mikaels vändning – parets beslut bakom kulisserna: ”Överraskningar”

Ingen kan väl ha undgått romansen mellan Lotta Engberg och Doktor Mikael Sandström.

Och för paret kommer inte ens jobbet stå i vägen för kärleksparet, då Lotta kommer få ett speciellt besök under Bingolotto på Nyårsafton.

Kärleken är verkligen underbar.

När den slår till är det bara njuta och åka med på färden och ta tillvara på varenda ögonblick tillsammans med den du tycker om.

När Lotta Engberg först lyfte fram sitt intresse för tv-profilen Doktor Mikael Sandström i en intervju med Aftonbladet kunde hon nog aldrig ha trott att det skulle bli just dem.

Men nu snart ett år senare är de numera ett par, och kärleken fortsätter sprudla mellan dem.

När Lotta nyligen gästade ”Hellenius hörna” passade hennes kärlek på att skicka en kärleksfull hälsning till henne.

– Hej älskling! Tänkte jag skulle passa på såhär mellan hjärnblödningar och blodförgiftningar att berätta för dig vilken fantastiskt tur jag tycker det var att vi träffades. Och sådär helt spontant bara. Eller ja, nästan iallafall, säger han innan han fortsätter:

– Sen kan jag meddela att provsvar har tillkommit och nej du är inte gravid, men ditt blod är som en provkarta på alla kända signalsubstanser som överhuvudtaget finns. Det ser ut som att du överdoserat lyckopiller faktiskt. Men skiftröntgen har visat att det här är ditt normaltillstånd. Men det visste jag redan faktiskt.

Lotta Engberg, Doktor Mikael
Foto: TV4

Kärleksfulla piken

Han avslutar hälsningen med en lite skämtsam pik.

Mikael hoppas att hon inte kommer byta ut sin doktor i framtiden.

– Byt inte ut den här doktorn utan håll dig kvar till honom så kan nästa återbesök bli en riktig trevlig upplevelse, säger han och Lotta Engberg fnissar till.

LÄS MER: Lotta Engbergs viktiga stöd till Doktor Mikael – kärleksfulla gesten bakom kulisserna

Syntes inte till under inspelningarna

När Lotta Engberg fick besök av Anders Öfvergård för att få hjälp med hemmet, räknade nog många tittare med att få se Mikael på plats.

Lotta Engberg
Foto: TV4

Men hennes kärlek syntes inte alls till, och det fanns en klar anledning till detta.

”Mikael var inte på plats hos Lotta under inspelningen, och därför medverkar han inte i kvällens avsnitt av Anders knackar på”, säger programmets pressansvarige Amanda Hjärtmyr till Hänt.

Men på nyårsafton kommer det inte alls bli samma sak.

Doktor Mikael, Lotta Engberg
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Doktor Mikael till Bingolotto

Lotta ska nämligen tillsammans med Casper Janebrink leda ”Bingolotto” på nyår och hon kommer dessutom få besök av hennes stora kärlek då.

”Doktor Mikael har varit en drömgäst sedan länge! Han ska bland annat prata om dåliga/annorlunda nyårslöften ur ett läkarperspektiv”, skriver John Sarafian, PR-ansvarig för Bingolotto i ett mejl till Nöjeslivet.

Kommer han och Lotta göra något speciellt under programmet?

”Vet ej tyvärr, det blir säkert en hel del överraskningar”.

Oj detta ser vi verkligen fram emot! Så kul att få se dessa stjärnor tillsammans!