Lotta Engberg om relationen med doktor Mikael

Doktor Mikael Sandström, Lotta Engberg

Foto: TV4

Lotta Engberg och doktor Mikael har varit ett par sedan flera år tillbaka.

Nu avslöjar Lotta något i relationen med Mikael som få såg komma.

Det var i början av 2020 som den folkkära artisten Lotta Engberg inledde en relation med läkaren och tv-profilen doktor Mikael Sandström. Sedan dess har de kilat stadigt och bor sedan tre år tillbaka tillsammans i Mölnlycke utanför Göteborg.

Nyligen gästade Lotta Engberg tv-programmet Go’kväll, där hon hade sällskap av programledaren Reyhaneh Rouhani samt gästen Mattias Hansson, som annars är programledare för radioprogrammet P4 Country.

Lotta Engbergs avslöjande

I programmet så tar Reyhaneh upp ett rykte som hon hört om Lotta – nämligen att countrymusiken ska ha varit lite påtvingad på henne. Lotta bekräftar, men kommer med ett ännu större avslöjande som man inte skulle kunna tro om en av våra största artister.

– Ja det kan man säga, för det första så är jag inte en lyssnare av musik, inte alls, överhuvudtaget. Så att hemma hos mig sätter jag aldrig på en låt, aldrig, säger Lotta Engberg och fortsätter:

– Men sen så blev jag sambo med en man, Mikael då, som älskar countrymusik, så det här har då gått hur mycket som helst hemma, så idag tycker jag om det.

Mattias Hansson är dock snabb på att inflika att det inte är så konstigt att Lotta fattat tycke för country, då det är en genre som är nära besläktad med dansbandsmusiken. Lotta håller med om att de båda stilarna går lite hand i hand.

LÄS MER:

Exit mobile version