Lotta Engbergs nya besked – efter doktor Mikaels långa frånvaro: ”Om jag säger som så att det blir…”

Foto: TV4

Äntligen återförenade!
Nu är Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström tillsammans igen efter tiden isär, skriver Expressen.

De har tvingats till några veckor på var sitt håll.

Men nu är sambolivet åter för Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström. Tv-profilerna återförenades i helgen – efter att Engberg sänt höstpremiären av ”Bingolotto” i TV4.

Foto: TV4

Anledningen till att de varit ifrån varandra i tre veckor är förstås att doktor Mikael varit iväg på tv-inspelningar. Tillsammans med kanalen Discovery har han deltagit i en ny realityserie på en öde ö i Stilla havet med bland andra Maria Montazami.

Återförenade efter tiden på öde ön

Nu har inspelningarna avslutats – och doktor Mikael har fått komma hem till sin Lotta igen. Det är inte första gången som läkaren känd från Nyhetsmorgon har testat sina överlevnadskunskaper i tv. År 2003 medverkade han i ”Expedition: Robinson” i SVT.

För Lotta Engberg innebar det att söndagen blev riktigt intensiv. Först säsongspremiär för ”Bingolotto” som hon programleder – sen välkomna kärleksdoktorn hem igen efter veckorna på olika håll.

Foto: TV4

– Jag tror inte jag kommer tänka på det under sändningen, men om jag säger som så att det blir gaspedalen sen när jag är färdig, sade Lotta Engberg före sändningen till Expressen och menade att hon ville hem och träffa sin sambo så fort som möjligt.

Lotta Engberg har haft fullt upp utan doktor Mikael

Även om det varit tomt hemma utan doktor Mikael, menar Engberg att hon haft fullt upp under sommaren med såväl tv-uppdrag som privat.

– Dels var jag inte färdig med ”Lotta på Liseberg” så det blev klart och sedan blev det extra mycket med uppstarten på Bingot, men sedan har jag åkt och hälsat på kompisar och plockat kantareller och jag har varit barnvakt till mina barnbarn, jag har firat min pappa som fyllt 90 år och sedan har jag haft tjejfester och då får han inte vara med i alla fall.

Foto: TV4

Så fint att höra! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida om du också är glad för Lottas skull!

Exit mobile version