Magnus Carlsson avslöjar hemska upptäckten: Åkte ut med huvudet före

Magnus Carlsson har kanske några av landets mest engagerade fans.

Men ibland händer det att folk går över gränsen.

I TV4:s ”Efter fem” berättar artisten om hur en beundrare tog sig in – i hans hem.

– Han åkte ut med huvudet före, säger Magnus Carlsson i ”Efter fem”.

Magnus Carlsson, som är aktuell med nya showen ”Från Barbados till Gamla stan”, gästade torsdagens ”Efter fem” för att berätta om föreställningen.

Den folkkäre artisten konstaterar att han har en bra relation till sina fans, som följer honom i vått och torrt. Men det finns fall då det blivit direkt otäckt.

– Det finns några stycken riktiga ”sköningar”, säger Magnus Carlsson i programmet.

– När man blir ett namn och känt ansikte blir det så klart… Även om det kommer kärlek från 99 procent finns det alltid någon tokskalle. Det har det gjort genom åren.

Magnus Carlsson om hemska upptäckten

Enligt Carlsson har han ett stort socialt skyddsnät runt om honom som kan gallra bort de värsta tokigheterna.

– Det kanske finns mer än vad jag ser. Men jag håller ändå koll, säger Magnus Carlsson.

Men artisten kan inte skydda sig från allt. Han berättar om en gång då en beundrare lyckades ta sig in i hans lägenhet.

– Jag har blivit ganska rustad. Men det var inte så kul när jag bodde i Göteborg, det var precis när det small med Barbados, och det kommer in en människa och står i mitt vardagsrum, rätt som det är, säger han och fortsätter.

– Det roliga var att jag höll på att flytta precis i den sekunden då karln kom in i mitt vardagsrum, så jag var inte där. Men mina vänner var det, och han åkte ut med huvudet före.

Därför tackade Magnus Carlsson nej till Melodifestivalen

Magnus Carlsson slog igenom med Barbados på 1990-talet. Sen dess har han medverkat åtta gånger i Melodifestivalen, både i grupp och som artist.

Han var även aktuell till årets Mello. Men i en intervju med Aftonbladet Morgon avslöjar Magnus Carlsson att han tackade nej.

– Jag fick inte den magkänsla som jag alltid har fått genom alla år på mina låtar, så då är det livsfarligt. Nej, då hoppar jag över. Jag hade två låtar som jag kände att dem där skulle kunna bli riktigt bra. Men nu får jag använda dem på andra håll men inte i Melodifestivalen, säger han i programmet.

Vad obehagligt! Skönt att höra att du har vänner och familj som ställer upp, Magnus! Kommentera gärna på Facebook för att stötta denna underbara artist!

LÄS MER: Allt om Melodifestivalen 2019

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat