Schlagerstjärnan Magnus Carlsson till sjukhus – opereras akut

Artisten Magnus Carlsson, känd från bland annat banden Barbados och Alcazar, har med sin varma ton och glada personlighet blivit en folkkär artist som sätter ett leende på mångas läppar. Därför var det många fans som visade sitt stöd när han under tisdagskvällen la upp en bild som visade att han gjort sig redo för operation.
”Önska mig lycka till”, skriver han på sin Instagram.

Det syns att Magnus Carlsson, 44, tar hand om sig själv och håller sig i form. Men ingen är odödlig, även han kan råka ut för motgångar. Under tisdagskvällen chockade han sina läsare med att lägga ut en bild på sig själv i operationskläder, med texten som lämnar följarna i ovisshet.

”Okej, Nu gör vi det här. Önska mig lycka till. #handoperation”, skrev Magnus Carlsson på engelska.

”Den enda som kan se bra ut i sjukhuskläder”

Mer information än att det rörde sig om en handoperation finns inte, men trots många frågor visade fansen snabbt sitt stöd.

”Du e den starkaste mannen jag känner, o du är även den ända som kan se bra ut i sjukhuskläder! Stay strong nenne! saknar dig!”

”Lycka till, men vad är det som hänt? Tydligen är du på sjukhus”.

”Kram till dig”, är bara några av kommentarerna som vällt in”

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Magnus Carlsson har satt ett leende på mångas läppar, låt oss sätta ett leende på hans. Dela för att önska honom lycka till och snabb återhämtning.