Foto: Instagram

Magnus Carlssons nya och underbara besked med maken Mats!

.

Vilken underbar kväll! 

Folkkära artisten och schlagerstjärnan Magnus Carlssons, 45, nya uppdatering tillsammans med maken Mats gör fansen mycket upprymda.

Nu fylls hans kommentarsfält av kärlek.

”Åh nu blev jag avundsjuk”, skriver en av Magnus följare. 

Det var under 1990-talet som Magnus Carlsson blev ”Barbados-Magnus” med svenska folket – efter stora dansbandsframgångar med gruppen Barbados. Magnus, som var frontman i dansbandet, blev folkkär bland annat efter deltaganden i Melodifestivalen och gruppen fick bland annat en hit utanför tävlingen med låten ”Kom hem”.

Men sedan, runt millennieskiftet, tog Magnus beslutet att lämna dansbandsvärlden – och i stället ta steget in i discogruppen Alcazar. Hans premiär i sin nya gruppen blev i samband med Alcazars deltagande i Melodifestivalen 2004, med ”Not a sinner nor a saint”.

Magnus Carlsson firar 25 år som artist med Diggiloo

Sedan dess har det hänt massor i Magnus liv – både musikaliskt och privat. När han 2015 gjorde schlagercomeback efter flera års tystnad blev det braksuccé direkt. ”Möt mig i Gamla stan” gick raka vägen till final och Magnus hade fått en ny radiodänga.

I år är han aktuell som soloartist under Diggiloo-turnén under samma sommar som han firar 25 år som artist!

Även privat har det alltså hänt mycket för Magnus sedan dess att han gick med i Alcazar. För 13 år sedan vann han sin make Mats hjärta för gott, när de gifte sig.

De bor tillsammans i ett stort hus utanför Stockholm och i en intervju med tidningen Qx har Magnus öppenhjärtigt berättat om hur de trivs i sitt gemensamma hus. Men också om hur de funderat på att skaffa barn.

– Jo det har vi. Vi har undersökt möjligheterna för surrogat men det har alltid kommit något i vägen. Vi har tur som inte behöver tänka på det ekonomiska men som samkönat par är det en väldigt stor och kostsam apparat som det är lätt att bli vilsen i. Vi har bekanta som vi har pratat med… vi får se, sade han då.

View this post on Instagram

Hoppas ni alla haft en riktigt fin dag! ❄️?❄️ God Jul från oss! ❤️ @addstyle #happyholidays

A post shared by MAGNUS CARLSSON (@magnus_cson) on

Magnus Carlssons härliga uppdatering med maken Mats

Under måndagen hade Magnus ledigt från ”Diggiloo” och den tillbringade han på bästa sätt! Nämligen tillsammans med Mats – men det är vad Magnus håller i handen på bilden nedan som får fansen att bli upprymda i kommentarsfältet.

Paret var nämligen inbjudna till galapremiären av den nya versionen av filmen ”Lejonkungen”.

”Premiärdags!” skriver Magnus till bilden som har fått tusentals fans att trycka på gilla-hjärtat och i kommentarerna skriver många till dem och tycks vara upprymda för deras skull.

Flera skriver också att de själva planerar att se filmen så småningom.

View this post on Instagram

Premiärdags! [email protected] @zapgroup #thelionking #moviepremiere

A post shared by MAGNUS CARLSSON (@magnus_cson) on

Hoppas att filmupplevelsen gjorde er gott, Magnus och Mats. 

Hur många minns förresten den här klassikern: 

Dela gärna vidare om du vill önska Magnus och Mats en fin sommar! 

Magnus Carlssons besked om framtiden med maken – nu avslöjar han omtumlande beslutet