Makens markering mot Charlotte Perrelli – efter beslutet: ”Ser ingen anledning till att hon ska…”

Charlotte Perrelli är en av våra mest folkkära artister.

Men vägen dit har också varit tuff och lång, vilket har gjort att hennes maken Anders Jensen vädjat till sin fru att lägga om sin livsstil.

– Jag ser ingen anledning till att hon ska jobba så hårt, säger han i ”Tillsammans med Strömstedt.

Att vara på topp kräver hårt arbete och enormt engagemang.

Det vet inte minst vår Schlagerdrottning Charlotte Perrelli om.

Under alla år har hon arbetat hårt – långt innan hon vann hela Eurovision song contest 1999 med ”Take me to your heaven”.

När hon och maken får besök av makarna Jenny och Niklas Strömstedt berättar Charlotte Perrellis make Anders Jensen om hans önskan för sin fru.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli och Anders Jensen öppnar upp om familjetragedin. Foto: TV4

– Jag ser ingen anledning till att hon ska jobba så hårt. När vi träffades gjorde hon såhär fyra, fem konserter i veckan. Varför gör man det?, säger han i programmet.

Anders Jensen om förändrade situationen

Han berättar vidare att han har en förståelse för att hon arbetade mycket då den ekonomiska situationen var annorlunda, men att han nu vill att Charlotte ska dra ner på arbetstimmarna.

– Hon var ju ensamstående med två barn, det är klar att jag förstår att det krävs en annan arbetsinsats även om jag tycker att den var lite väl extrem. Så är inte läget idag, hon är inte beroende av att tjäna pengar.

”Kan du inte sluta jobba, så skiter vi i det här”

Till och med när paret skulle ta beslutet att köpa hus tillsammans kom ändå arbetet i vägen.

Charlotte Perrelli berättar nu om ”kriget” med Bert Karlsson i ny dokumentär. Foto: TT

–När vi köpte hus till exempel, i Spanien, så ville jag verkligen inte att det ska komma ut. Men så två dagar efter att vi har tillträtt så kan man gå någon form av virtuell husvisning hemma hos oss med bilder på alla rum, alla prislappar, rubbet, säger han i programmet och fortsätter:

– I de lägena då känner jag bara att fan, kan du inte sluta jobba, så skiter vi i det här.

Vi förstår att du arbetar hårt Charlotte men det är viktigt att få återhämta dig också. Vilken tur att du har en familj som stöttar dig och vi också!