Malin Berghagen omfamnade exet i tårar – efter rörande gesten till mamma Lill-Babs

Inför sitt finalnummer på Diggilooturnén i Stockholm i lördags kom artisten Tommy Nilsson med en överraskning som inte lämnade ett öga torrt. Efter att Tommy framfört sin hyllning till artisten och före detta svärmodern Lill-Babs rusade Malin Berghagen upp till sin exmake och omfamnade honom.

”När bilderna på mamma kom brast det. Tommy stod vår mamma nära. De hade samma ödmjukhet, de fann varandra långt innan jag kom in i bilden”, skriver Berghagen i ett sms till Expressen.

 

Diggiliooturnén är sedan många år en de mest populära sevärdheterna under sommaren i Sverige. I helgen kom den äntligen till Stockholm, och Tommy Nilsson såg till att den avslutades med flaggan i topp. På scenen passade han på att hylla bortgångna artisten Lill-Babs, som också varit hans svärmor en gång i tiden.

”Åh jösses vad jag gråtit ikväll”, skrev en märkbart rörd Malin Berghagen på sin Instagram, där hon visar ett videoklipp från när hon och systern Kristin Kaspersen rusar upp på scenen.

Tommy Nilsson stod Lill-Babs nära

Malin Berghagen var gift med Tommy Nilsson i 13 år, och tillsammans har de två barn. Enligt Malin hade Tommy en god relation med barnens mormor.

”Tommy stod vår mamma nära. De hade samma ödmjukhet, de fann varandra långt innan jag kom in i bilden”, skriver Berghagen i ett sms till Expressen.

Lill-Babs gjorde ett sådant intryck på så många människor. Hon kommer alltid att vara saknad. Dela för att hedra minnet av en fantastisk artist och människa.