Foto: Instagram

Malin Berghagen om identitetskrisen – därför har hon ändrat utseendet

Malin Berghagen har en ny look. Eller snarare en gammal look, som nu kommer till liv igen.

I podden ”Berghagen och Tess” berättar hon nya om förändringen i sitt utseende och den identitetskris som uppstod efter hennes mammas bortgång.

– Det blev en nystart på något sätt och idag känns det som att jag kan andas, säger Malin Berghagen i podden ”Berghagen och Tess”.

Malin Berghagen föddes under strålkastarljuset som dotter till två av Sveriges mest folkkära och framgångsrika musiker. Malins mamma, är ingen annan än Barbro ”Lill-Babs” Svensson och hennes pappa är den evigt älskade allsångsledare Lasse Berghagen.

Till skillnad från föräldrarna har Malin aldrig satsat på en karriär som musiker, även om vi för två år sedan fick höra henne briljera i programmet ”Mask Singer”.

Men Malin har sysslat med en hel del annat under sin långa karriär. Hon har stått på teaterscener, skådespelat och varit programledare i både tv och radio.

Malin Berghagen är dessutom en person som gärna delar med sig av sina tankar och använder bloggar och poddar som ett sätt att gör det.

Malin Berghagen förlorade sina föräldrar

De senaste åren har dock varit svåra för Malin som förlorade sin mamma Lill-Babs 2018. Lill-Babs död kom plötsligt efter att hon insjuknade i hjärtsvikt och fördes akut till sjuk i mars.

På sjukhuset fick hon reda på att hon även hade cancer, och hon dog kort därpå, den 3 april.

Fem år senare skulle Malin vara med om ytterligare en tragedi då även hennes pappa Lasse Berghagen gick bort. Han hade behövt ställa in konserter under sommaren då han fick problem med hjärtat.

Under hösten 2023 gav slutligen hans hjärta upp och Lasse tog sitt sista andetag omgiven av familjen.

I podden Berghagen och Tess, som nu är tillbaka efter ett två år långt avbrott väljer Malin att tala ut om sorgen – men avslöjar även en förändring i utseendet.

Malin Berghagens nya utseende – efter identitetskrisen

Det är poddkollegan Tess Merkel, som tidigt in på podden avslöjar att Malin har tagit ett spontant beslut att ta hål i näsan tidigare samma dag.

– Du har tagit hål i näsan idag, säger Tess till Malin i ”Berghagen och Tess”.

Att hon de senaste åren inte använt näsringen så mycket har bland annat att göra med mamma Lill-Babs bortgång, som skapade en identitetskris för Malin.

– Det är faktiskt såhär, jag har haft den i några år men den ramlade ur. Det har bara inte blivit av att skaffa en ny och så kunde jag lite ”Ah jag kanske inte ska ha den här piercingen och sen har jag haft två år av identitetskris också, som har kommit som någon slags eftersläntare när mamma gick bort och så blev pappa sjuk också, säger Malin i podden.

Podden är inspelad dagen efter att Malins föräldrar hyllades i ”Allsång på Skansen” och hon menar att det var det som gjorde att en tyngd släppte från axlarna och att hon kunde känna att det var dags att ta tillbaka sin gamla look.

– Det blev en nystart på något sätt och idag känns det som att jag kan andas och jag gick tillbaka till mina långa klänningar och jag bara: ”Jag ska ha tillbaka min lilla thing i näsan”, säger Malin.

Vad skönt att tyngden släppte lite Malin! Du passar så bra i näspiercing.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev