Malin Berghagens känslokrasch – tårarna inför kärleken
Malin Berghagen

Malin Berghagen svåra känslokrasch – bröt ihop i tårar framför kärleken: ”Jösses vad jag grät”

Vi alla går igenom livet med upp och nedgångar.

Vissa erfarenheter gör oss starkare än andra, medan andra saker kan få oss att bryta ihop bara vi tänker på dem trots att det har gått många år.

I ett känslosamt inlägg berättar författaren och skådespelaren Malin Berghagen om hur hon nyligen bröt ihop och viktiga stödet från kärleken.

”Jösses vad jag grät”, skriver hon på sin blogg.

I hela sitt liv har hon stått i rampljuset.

Malin Berghagen är dotter till två av landets mest populära och folkkära profiler.

Mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Lasse Berghagen var under ett par år ett av landets hetaste kändispar.

Kenta Gustafsson: Från misären på Plattan till skandalen i schlagerfestivalen. Hur gick det till? Vad var det som skapade rabalder? När började intresset för musiken, och hur kom den odödliga Hammarby-låten till? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera så du inte missar nästa fredagsavsnitt: 

Men bara efter ett par år tillsammans gick stjärnorna skilda vägar och sedan barnsben har vi fått följa varje steg Malin tagit i rampljuset.

Hon har stått på teaterscenen, skådespelat i klassiker som ”Rederiet”, och gett sin röst i tecknade filmklassiker som ”Pocahontas”.

Men det är inte bara karriären som har stått i fokus.

Under åren har även Malins privatliv skapat en och annan löpsedel.

Under flera år var hon gift tillsammans med folkkära artisten Tommy Nilsson, som hon dessutom har två barn tillsammans med.

Men sedan några är tillbaka är det numera kärleken Martin som Malin kilar stadigt tillsammans med.

De är dessutom förlovade och njuter för fullt av kärleksbubblan.

– Vi har ju varit gifta båda två i långa förhållanden där vi har barn och så vidare, så vi har ju sagt att vi går ”all in” ett år och vad som än händer där vi känner att ”gud vad jobbigt, ska jag leva med den här människan?” eller ”åh, det där är jobbigt” så måste vi hålla ut och ge det en chans, för så mycket tyckte vi om varandra, har Malin tidigare berättat i podcasten ”Berghagen och Tess” .

Malin Berghagen om tårarna

Malin Berghagen har vid flera tillfällen hyllat sin stora kärlek Martin och hur mycket han betyder för henne.

Och under den senaste tiden har hans kärleksfulla famn behövts extra mycket.

På sin blogg berättar Malin öppenhjärtligt om hur hon kände sig nere under helgen.

Malin beskriver hur hon länge känt att mycket tungt har bubblat upp inom henne men att hon skjutit undan mycket sorg och smärta under lång tid.

Till slut bubblade det över och alla känslorna kom ut.

Malin berättar om hur hon befann sig på en privat meditations retreat när allt bröt samman.

”Så i helgen var det min tur och det var den absolut jobbigaste rening jag gjort i mitt liv. Säkerligen pga att det har hänt så mycket i mitt liv de senaste 10 åren. Att hitta en människa död. Att se vår mamma lämna det så levande livet hon levde. Saknaden av henne. Att bli lurad. Och på det min rädsla för mina barns framtid på grund av kriget och miljöförstörelse”, skriver hon i ett inlägg och fortsätter:

”Det har varit några känslomässiga smällar och mitt problem är ju inte alls att jag är skör utan att jag bara går rakt igenom elden om och om igen. Hittar nya vägar för förlåtelse, förståelse, acceptans och kärlek för att ta mig igenom det. Låter det inte bekomma mig för hårt för jag vägrar vara ett offer. Men även de tappraste blir trött. Även de tappraste bär sorg även om de försöker ställ sig över den. Och ALLT detta kom i helgen. Jösses vad jag grät”.

LÄS MER: Malin Berghagen har fått nog av hånen – slår tillbaka mot ålderskritiken: ”Gör precis vad jag vill med mitt liv”

Malin Berghagen om vackra stödet från kärleken Martin

På plats fanns också kärleken Martin som gav henne den välbehövliga trösten Malin behövde.

”Det var fantastisk att känna Martins absoluta villkorslös kärlek och att han var stark nog att inte rädda mig genom mina tårar utan bara stod kvar och lät mig falla”.

Dagar senare känner sig Malin som ”en ny människa”.

”Just idag här där jag sitter med utsikten av skogen känner jag mig helt ren. Som pånyttfödd. Som varje gång vi gör detta. Och jag älskar yoga och meditationens väg mer än någonsin. Jag älskar personlig utveckling, sårbarhet och kärleken till vårt inre barn. Och jag älskar Martin mer än jag någonsin älskat någon”.

Så fint att du delar med dig av detta Malin! Du är så stark!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.