Malin Berghagen om uppbrottet med kärleken: ”Jag bara reste mig och gick”

I början av året visade Malin Berghagen upp bilder från passionerade resor tillsammans med yngre pojkvännen Pablo Dizzomanz. Men i våras, kort efter mamma Lill-Babs bortgång, försvann han plötsligt spårlöst från alla Malins sociala medier. Nu berättar hon varför.

2017 inledde Malin Berghagen en relation med Argentinafödde Pablo Dizzomanzi, som arbetade i en Harley Davidsonbutik på Mallorca där Malin bor.

På sociala medier visade Malin upp parets äventyrliga och passionerade örhållande, fyllt av surfande och utflykter. I januari la Malin ut en bild på de båda, där hon berättade om sitt bästa minne från resan. Det var när Pablo mötte henne i vattnet och sa att han var stolt över henne.

https://www.instagram.com/p/BeAsmhYlgCr/?taken-by=mberghagen

”Vad håller jag på med?”

Men bara några dagar efter att mamma Lill-Babs somnat in var Pablo ett minne blott.
– Av självrespekt gick jag ut ur den relationen. Jag bara gick rakt ut. Jag bara reste mig och gick. Bara en vecka efter att mamma hade gått bort. Jag kände bara, vad håller jag på med? Så jag valde mig, berättar hon i podcasten Berghagen och Tess.’

Hittade en ny kärlek

För att bearbeta sorgen efter mamma Barbros bortgång valde Malin att ta avstånd från relationer och fokusera på läkandet, och det var då som 47-årige entreprenören Martin Charlton dök upp.
– Jag var inte alls på en plats för att gå in i en ny relation igen. Jag var otroligt ledsen, dagar gick till veckor och Martin vek inte av från min sida, berättade hon för Hänt.

Martin visade sig vara stödet och tryggheten som Malin behövde, och nu syns han ofta vid hennes sida på sociala medier.

Det sägs att i sorg och motgångar så visar det sig vilka som verkligen ställer upp för en. Så var det med Malins nya kärlek Martin. Det är aldrig för sent att hitta den rätte. Dela gärna för att inspirera andra.